RiPup seminar: Usklađivanje novog Zakona o radu s propisima EU

1.12.2021. (srijeda), Hotel Antunović, Zagreb
Predavač: Božo Prelević, dipl.iur


Seminar je namijenjen poduzetnicima, managerima u trgovačkim društvima, obrtnicima, računovođama, pravnicima, voditeljima ureda i kadrovskih službi, agencijama za privremeno zapošljavanje, zaposlenim u tijelima nadzora, udrugama poslodavaca, sindikatima, radnicima, zaposlenima u tijelima državne uprave i svima drugima zainteresiranim za primjenu propisa radnog prava u praksi. Polaznici seminara upoznat će se sa praktičnim rješenjima ugovaranja plaće te odgovorima na pitanja u vezi mobbinga, prestanka radnog odnosa i otkaza ugovora o radu, uz brojne primjere iz hrvatske i europske sudske prakse i mišljenja upravnih tijela.

Program je na linku: seminar_-_radni_odnosi_u_praksi_v2.pdf (racunovodstvo-porezi.hr)

Ugovaranje plaće/mobbing/prestanak ugovora o radu | RAČUNOVODSTVO i POREZI u praksi (RiPup) (racunovodstvo-porezi.hr)

Polaznicima radionice osigurana je prezentacija sa popratnim materijalima koji uključuju ogledne primjere otkaza i drugih akata radnog prava te im se izdaje potvrda o sudjelovanju na seminaru. Tijekom cijelog trajanja seminara pružaju se konkretni odgovori na Vaša pitanja!

Cijena seminara iznosi 800,00 kn + PDV 25% (1.000,00 kn). Iznos molimo uplatiti na račun Centra za računovodstvo i financije d.o.o., IBAN HR2024070001100622318 uz poziv na OIB vaše tvrtke. Detaljnije informacije oko ovog seminara možete dobiti na tel. 01/49 21 737.

(ps/sm)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox