RiPup Webinar: Kako odabrati i provesti odgovarajući postupak javne nabave u uvjetima izvanrednih situacija

online stručna edukacija uz telefonsko stručno porezno i pravno savjetovanje

Predavač: mr. sc. Ivan Šprajc, dip. iur.

Trajanje RiPup Webinara: tri (3)sata

Za pristup ovom RiPup Webinar-u na e mail adresu webinar@ripup.hr pošaljite svoje podatke i to: naziv tvrtke, adresa, OIB, ime i prezime gledatelja, e-mail adresa gledatelja

Nakon primljene potvrde o uplati, na vašu e mail adresu koja je navedena u prijavnici dostavit će se pristupni podaci za gledanje RiPup Webinara i PDF prezentacija predavača. Webinar će se moći pogledati u roku od tri radna dana od dostavljanja vaših pristupnih podataka.

Vaša stručna pitanja vezana isključivo uz tematiku ovog RiPup Webinara možete postaviti na e mail adresu webinar@ripup.hr u roku jednog dana nakon isteka roka gledanja RiPup Webinara. Imate pravo postaviti dva stručna pitanja. Na vaša pisana pitanja, telefonom će odgovoriti RiPup savjetnici i predavači.

PROGRAM RiPup WEBINARA pogledajte na linku 

https://www.racunovodstvo-porezi.hr/sites/default/files/seminari/webinar...

1. Zakon o javnoj nabavi kao normativni instrument u izvanrednim situacijama

2. Odabir i provođenje postupka javne nabave u izvanrednim situacijama

3. Recentni dokumenti u pravu javne nabave koji se odnose na izvanredne situacije te pregled pravne prakse

Kotizacija za RiPup Webinar

Kotizacija za ovaj RiPup Webinar iznosi 476,00 kn po prijavljenom sudioniku (plus PDV 25%).  U cijenu kotizacije uračunato je gledanje i slušanje RiPup Webinara u trajanju tri (3) sata, prezentacija predavača u PDF-u, odgovori na dva stručna pitanja RiPup-ovih savjetnika i predavača a vezano uz tematiku Webinara. Kotizacija se uplaćuje unaprijed na organizatora Webinara, Centar za računovodstvo i financije d.o.o., Zagreb, OTP BANKA, IBAN broj HR2024070001100622318

Po primitku vaše uplate na e-mail adresu, koju ste naveli u prijavnici, dostavljamo pristupne podatke za gledanje i slušanje RiPup Webinara, prezentaciju predavača u PDF-u i e-mail adresu na koju možete postaviti dva stručna pitanja iz tematike ovog Webinara. Na dva stručna pitanja odgovorit ćemo telefonom u roku 24 sata.

Više informacija: tel. 01 49 21 737

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox