Robert Krasić "markira" s posla, ali uredno dobiva plaću?

Osim nagađanja da bi Zagrebački velesajam zbog brojnih dugova uskoro mogao propasti, pojavilo se i nagađanje da sin Šime Krasić, Robert Krasić, zaposlen u Velesajmu, zapravo na posao dođe "svake prijestupne", piše novilist.hr. Ako je to praksa u ovoj zagrebačkoj tvrtki, možda zato i propada?

Zaposlenici Velesajma su pred članovima Uprave Holdinga Branimirom Delićem i Alenkom Košiša Čičin Šain ustvrdili da Krasić češće na posao ne dolazi nego što dolazi. Naravno, po njihovoj tvrdnji, otkad su ga prijavili, njegovi su dolasci ipak postali češći.

Sam Robert Krasić demantira optužbe, pozivajući se na svoju direktoricu koja u svakom trenutku zna gdje je i što radi. Tvrdi da su optužbe protiv njega upućene samo zbog njegovog prezimena, no ništa više nije htio komentirati, piše novilist.hr.

Pod lupom interne kontrole

Uprava Zagrebačkog holdinga poručuje da sve optužbe provjerava interna kontrola te ističu da ako mu se to dokaže, slijede oštre sankcije. No, ovo nije prva pritužba protiv Krasića, već je Holding jednu takvu imao prije godinu dana. Naravno, interna kontrola nije tada ništa uspjela naći. A zašto? Zato jer, tvrde zaposlenici Velesajma, Krasić nije dužan provlačiti evidencijsku karticu kad dolazi na posao.

Prema izjavama zaposlenika Velesajma, Krasića u 2010. godini na poslu nije bilo od 1. lipnja do prvog dana održavanja jesenskog velesajma. (MJ)

 

Izvor: www.novilist.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox