S Croatia Airlinesom udahnite proljeće

Razmišljate li o idealnom odmoru ovog proljeća i ljeta, otputujte zrakoplovom. Croatia Airlinesa na jedinstvenu Jadransku obalu i ostavite za sobom zimu i stres. Croatia Airlines, tijekom predstojeće turističke sezone, nudi vam povoljnije mogućnosti putovanja u domaća i europska odredišta.

Za odabrane letove unutar Hrvatske u ponudi su aviokarte po cijeni već od 278 kn u jednom smjeru. Tako iz Zagreba možete poletjeti u Dubrovnik, Split, Brač, Zadar i Pulu, kao i u obratnom smjeru, te iz Splita i Dubrovnika u Osijek i obratno. 

Kako biste što povoljnije otputovali, Croatia Airlines također vam nudi dvije povratne zrakoplovne karte za letove unutar Hrvatske već od 999 kuna. Uvjet je da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera. Točnije, domaći avioprijevoznik nudi vam dvije povratne karte za letove iz Zagreba u Dubrovnik, Split, Zadar, Pulu i obratno.

Želite li pak tijekom ljetnih mjeseci otputovati izvan Hrvatske, poletite izravno iz hrvatskih gradova u drevnu Atenu i maštovitu Barcelonu. Naime, Croatia Airlines nudi vam do listopada povoljne cijene karata za letove iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Pule i Zadra, u Atenu i Barcelonu. U tom se razdoblju povratne aviokarte mogu kupiti po promotivnoj cijeni već od 139 euraIzravni letovi više puta na tjedan zacijelo će vam približiti prirodne, kulturne i povijesne ljepote tih također privlačnih mediteranskih zemalja.

Više informacija o ovim atraktivnim ponudama možete pronaći na www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr  te dobiti na tel. 072 500 505. (PS/S.P.)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox