S novim portfeljem i linijom proizvoda PageWidekompanija HP Inc. nanovo je osmislila poslovni ispis

Kompanija HP Inc. predstavila je novi inovativni portfelj poslovnih pisača, koji uključuje sljedeće proizvode:

 • novu kategoriju pisača HP PageWide koji se mogu pohvaliti profesionalnom bojom, niskim troškom vlasništva[i], velikim brzinama ispisa[ii], sjajnom energetskom učinkovitošću[iii], te sigurnosnim opcijama upravljanja koje su najbolje u klasi[iv];
 • nove pisače OfficeJet Pro koji u kompaktnom pakiranju donose cjenovno pristupačnu profesionalnu boju te značajne performanse za male kompanije;
 • nove pisače LaserJet s fantastičnim laserskim performansama koji omogućuju iznimno kvalitetanispis dokumenata u boji te najbolju moguću vrijednost za crno-bijeli ispis;
 • sigurne upravljane ispisne usluge HP Secure Managed Print Services koje korisnicima pomažu da osiguraju svoja ispisna okruženja uz pomoć naše ugrađene zaštite[v].

„U procesu smo ponovnog otkrivanja ispisa za sve vrste poslovanja – velika i mala“, istaknuo je Enrique Lores, predsjednik Uprave poslovne jedinice Imaging and Printing kompanije HP Inc.„U prošlosti su dobavljači govorili o „dobrim, boljim i najboljim“ proizvodima pa je većina korisnika morala pristajati na kompromise. Mi danas obećavamo isključivo „najbolje, najbolje i najbolje“ te tako našim korisnicima omogućujemo da odluče koje je ispisno rješenjenajbolje odgovara njihovom poslovanju, a ne budžetu.“

Ponovno otkrivanje ispisa uz pomoć rješenja HP PageWide

Tehnologija HP PageWide dokazana je i pouzdana skalabilna ispisna tehnologija koju je razvio HP i koja je preko HP-ovih pisača (uključujući i pisače za velike formate i tisak iz role) isporučila više od 140 milijardi visokokvalitetnih digitalnih stranica.Početkom sljedeće godine HP će dodatno proširiti portfelj uređaja s tehnologijomPageWidekako bi ponovno definirao tržište preslikavanja s novim portfeljem višefunkcijskih (MFP) i A3 pisača.

Novi portfelj poslovnih proizvoda HP PageWide bit će dostupan u odabranim maloprodajnim trgovinama te putem prodajnih partnera. Osim toga, novi portfelj povećat će broj upravljanih uređaja osmišljenih za potrebe ugovornih prodajnih partnera te angažmana upravljanih ispisnih usluga. Ti ugovorni pisači HP PageWideHP-ovim prodajnim partnerima omogućuju pružanje niskih troškova poslovanja uz HP-ovu opremu najvećeg kapaciteta, trogodišnje komercijalno jamstvo na glavu pisača, velike brzine ipreporučeni mjesečni ispis (RMPV) na odabranim modelima, te integraciju u rješenje HP JetAdvantage Managementi alate trećih strana. Optimiziranjem upravljanih uređaja HP PageWide za potrebe ugovornih dogovora, HP prodajnim partnerima pruža nove prilike za postizanje većeg korisničkog zadovoljstva.

Novi dodaci obiteljima HP OfficeJet Proi LaserJet Pro

Prošireni portfelj HP-ovih proizvoda za poslovni ispis uključuje i nove pisače HP OfficeJet Prote HP LaserJet, koji tako zaokružuju opcije koje stoje na raspolaganju korisnicima.

Tijekom posljednjeg desetljeća HP je osmislio i učvrstio poziciju tinte u kategoriji uredskih proizvoda, ponudivši malim i srednjim kompanijama ispis u boji koji se temelji na tinti profesionalne kvalitete uz troškove po stranici ispisa koji su do 50 % niži od onih laserskog pisača.[vi]. SerijaHP OfficeJet Pro 8000može se pohvaliti rješenjem HP Print Forward Designkoje povećava korisničku produktivnost zahvaljujućim većim brzinama ispisa te dizajnom koji štedi na uredskom prostoru. Te nove pisače odlikuju i poboljšana upravljivost i sigurnosne funkcije, te jednostavan i brz mobilni ispis[vii].

Obitelj pisača HP LaserJetkorisnicima omogućuje visokokvalitetan ispis dokumenata, velike brzine te profesionalan crno-bijeli ispis. Novi proizvodi LaserJetuključuju tintne ispisne uloške Original HP Toners tehnologijom JetIntelligencekoja omogućuje najnapredniju platformu za laserski ispis u industriji, a koja pruža učinkovite, brze i pametne opcije i tako korisnicima pomaže ubrzati poslovanje.

Ponovno otkrivanje zaštite s uslugama Secure Managed Print Services

HP je predstavio i upravljane usluge ispisa HP Secure Managed Print Services (MPS), najnovije rješenje s područja MPS-a koje je usredotočeno na sigurnost. Spomenuta poboljšana usluga odražava HP-ov detaljni pristup isporuci naših najboljih rješenja u upravljanju sigurnošću[viii]koji su danas dostupni. Zahvaljujući rješenju HP Secure MPS, sigurnosni stručnjaci svojim korisnicima mogu osigurati njihovo ispisno okruženje uz pomoć cjelovitog sigurnosnog rješenja, a zatim i održavati tu istu sigurnost i tako odgovoriti na nove prijetnje i zahtjeve za usklađenošću.

Napredna sigurnosna rješenja HP Secure MPS uključuju sljedeće:

 • naše najsigurnije pisače[ix]s mogućnošću samoobnove,
 • sigurnosno programsko rješenje koje otkriva prijetnje, te štiti, nadgleda i upravlja svim pisačima,
 • šifriranje podataka kako bi se kvalitetnije zaštitili povjerljivi podaci,
 • izvješća za potrebe provjere usklađenosti s postojećim zakonskim okvirom,
 • ekspertizu potrebnu za pomoć pri razvoju cjelovitog sigurnosnog plana za ispis.

Osim toga, HP je ažurirao i softver HP JetAdvantage Security Manager, rješenje koje omogućuje usklađenost pisača s relevantnim sigurnosnim mjerama i standardima[x]. Cilj je bio omogućiti bolji uvid u to koje su nadogradnje firmwarea primijenjenena svim pisačima u organizaciji. Zahvaljujući tom rješenju, korisnici mogu vidjeti koji su od njihovih pisača zaštićeni HP-ovim naprednim sigurnosnim rješenjima, uključujući rješenje za zaštitu BIOS-a HP Sure Start, popis poželjnih e-adresa (whitelist) i otkrivanje pokušaja upada u sustav. Osim toga, pisače HP Enterpriseod sada se može i nadgledati kako bi se otkrile bilo kakve zlonamjerne aktivnosti, i to uz pomoć alata Splunk iz sustava za upravljanje sigurnosnim informacijama i događajima (SIEM).

Cijene proizvoda i njihova dostupnost[xi]

Novi poslovni pisači HP PageWideuključuju sljedeće:

 • Seriju pisača u boji HP PageWide Enterprise Color koja uključuje pisače HP PageWide Enterprise Color 556 sfpiHP PageWide Enterprise Color MFP 586.Ti su pisači namijenjeni radnim skupinama od najviše 15 korisnika u malim, srednjim i velikim kompanijama koje ispisuju do 15.000 stranica mjesečno brzinom od najviše 75 stranica u minuti[xii].Očekuje se kako će višefunkcionalni pisačHP PageWide Enterprise Color MFP 556na tržište stići krajem svibnja, te se prodavati po cijeni od 5700 kuna s PDV-om.Pisač HP PageWide Enterprise Color MFP 586također se očekuje polovicom travnja, a prodavat će se po cijeni od 16000 kuna s PDV-om naviše.
 • Seriju pisačaHP PageWide Pro 500koja uključuje pisače HP PageWide Managed P57750dw MFPiHP PageWide Managed P55250dw sfp. Ti su pisači osmišljeni za uporabu u malim kompanijama te radnim skupinama koje ispisuju do 6.000 stranica mjesečno, i to brzinom do 70 stranica u minuti.[xiii]Očekuje se kako će pisači iz serije PageWide Pro 500biti dostupni u travnju, kao dio ugovora o upravljanim uslugama ispisa.
 • Seriju pisačaHP PageWide Pro 400koja uključuje i pisačeHP PageWide Pro 452dw sfpte HP PageWide Pro MFP 477dw. Spomenuti su pisači namijenjeni malim kompanijama i radnim skupinama koje ispisuju najviše 4.500 stranica mjesečno brzinom do 55 stranica u minuti.[xiv]. Pisači iz serije PageWide 400bit će dostupni u svibnju, i to po početnoj cijeni od 3959 kuna s uključenim PDV-om.
 • Seriju pisačaHP PageWide 300koja uključuje i pisačeHP PageWide 352dw sfpteHP PageWide MFP 377dw. Oba su osmišljena za uporabu u malim kompanijama i radnim skupinama koje mjesečno ispisuju najviše 3.000 stranica, i to brzinom do 45 stranica u minuti.[xv]Očekuje se kako će pisači iz serije PageWide 300biti dostupni u srpnju.

Novi pisači OfficeJet Pro uključuju sljedeće:

 • Pisač HP OfficeJet Pro 8210 omogućuje ispis profesionalne kvalitete uz troškove koji su do 50 % niži od onih laserskog pisača[xvi]. Pisači HP OfficeJet Pro 8720/8725/8730 All-in-Oneopremljeni su revolucionarnim rješenjem HP Print Forward Design te omogućuju fantastičnu produktivnost u uredu zahvaljujući brzim dvostranim ispisima i skeniranju s prihvatom papira kao kod laserskih pisača, te dizajnerskim rješenjima koja štede na uredskom prostoru. Pisače HP OfficeJet Pro 8730 All-in-OneiHP OfficeJet Pro 8210odlikuju poboljšane sigurnosne opcije i opcije upravljivosti (primjerice, PCL5iPCL6). Očekuje se kako će pisači iz serije OfficeJet Pro 8700biti dostupni u lipnju po početnoj cijeni od 1699 kuna s uključenim PDV-om. U istom će mjesecu biti dostupni i pisači iz serije OfficeJet Pro 8210, i to po cijeni od 1329 kuna s PDV-om.
 • Pisače HP OfficeJet Pro 6960/6970 All-in-Oneza mikro poduzetnike i kućne urede, koji ispisuju do 800 stranica mjesečno i pružaju uslugu ispisa profesionalne kvalitete, i to za iznos koji je gotovo dvostruko manji od troška laserskog ispisa. Pisači iz serije OfficeJet Pro 6900na tržištu se očekuju u srpnju, i to po početnoj cijeni od 1369 kuna s PDV-om.

Novi pisačiHP LaserJet uključuju sljedeće:

 • HP LaserJet Pro M501, jednobojni pisač s jednom funkcijom, namijenjen malim i srednjim kompanijama ili radnim skupinama koje mjesečno ispisuju 6.000 stranica. Odlikuju ga najbolje performanse u klasi, uključujući najkraće vrijemedo ispisa prve stranice (i kada je pisač spreman za početak rada i kada je u režimu rada u mirovanju) te sjajnu energetsku učinkovitost.¹7.Serija pisača HP LaserJet Pro M501bit će dostupna već krajem travnja po početnoj cijeni od 4000 kuna s PDV-om.
 • HP Color LaserJet Pro MFP M377dw, višefunkcijski pisač u boji za male i srednje kompanije ili radne skupine koje mjesečno ispisuju do 4.000 stranica te zahtijevaju profesionalan ispis u boji. Kompaktni višefunkcijski „tri u jednom“ pisač u boji može se pohvaliti najboljim performansama u klasi, uključujući najkraće vrijeme do ispisa prve stranice (kada je pisač u mirovanju), najbrži dvostrani ispis te iznimnu energetsku učinkovitost¹8. Pisači iz serijeHP Color LaserJet Pro MFP M377na tržištu će se naći u travnju, i to po početnoj cijeni od 3300 kuna s PDV-om.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox