Sanader: Kosor nije sposobna voditi Vladu, sa Šeksom je ucijenjivala Polančeca

Bivši premijer Ivo Sanader, nakon izbivanja u Saboru, ponovno se pojavio i teškim optužbama uzvratio udarac premijerki Jadranki Kosor, piše tportal.hr. Sanader je uvjeren da je sudstvo ispolitizirano.

Riječ je o političkom programu Jadranke Kosor koja je u javnosti izgubila potporu i koja se, što se sada vidi, praktički pokazala da nije sposobna voditi Vladu, da nije sposobna riješiti tešku ekonomsku situaciju i izvući zemlju iz krize i zato organizira politički progon kako bi skrenula pozornost javnosti s pravih životnih problema građana - reakcija je Sanadera na špekulacije o tome da je bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić u slučaju Fimi medije optužio i samog Sanadera.

Da bi prikrila neposobnost Kosor je posegnula za nedemokratskim i neustavnim metodama pri čemu joj pomaže  Vladimir Šeks. To je bilo vidljivo i u slučaju Damira Polančeca kojega su ucijenjivali i nudili mu slobodu ukoliko mene lažno tereti. U tome je očito uglogu trebao odigrati i predsjednik uskočkog suda Ivan Turudić - optužio je Sanader i zatražio da se pokrene Saborsko istražno povjerenstvo o ulozi Kosor i Šeksa u slučaju nagovaranju Polančeca na lažno terećenje i njihovog obećanja da će mu u tom slučaju Turudić smanjiti kaznu, piše tportal.hr.

Sanader se ne boji uhićenja, jer kako sam navodi nije dao nalog direktorima poduzeća da moraju poslovati s Fimi medijom.(MŠ)

Izvor: www.tporta.hr

Naslov članka: 'Kosor nije sposobna voditi Vladu'

Foto: www.vlada.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox