Sanja Ančić Ćurković nova direktorica i voditeljica ESG-a u Provectus Capital Partners (PCP)

Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, nastavilo je osnaživati svoj upravljački tim, a najnovija članica tima je Sanja Ančić Ćurković, direktorica i voditeljica okolišnog, društvenog i korporativnog upravljanja (ESG).


Sanja Ančić Ćurković je u PCP došla iz McKinsey & Company, gdje je radila kao menadžment konzultant na raznim strateškim i operativnim projektima primarno u zdravstvenoj industriji, u kojoj je i radila prije dolaska u McKinsey & Company. Sanja Ančić Ćurković ima dvostruku diplomu Sveučilišta u Zagrebu, Farmaceutskog-biokemijskog fakulteta te specijalističkog studija poslovne ekonomije, a MBA program je završila na prestižnoj ESADE poslovnoj školi u Barceloni.

Ponosni smo da je Sanja odabrala PCP za nastavak svoje karijere i da će njeno znanje i iskustvo biti značajan doprinos PCP timu i u korist svih naših dionika, naglasio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a.

PCP je  putem fonda ASEF (Adriatic Structured Equity Fund) do sada investirao više od 100 milijuna eura u domaće i kompanije u susjednoj Sloveniji. PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox