Saznao iz medija: Jerko Rošin izbačen iz HDZ-a!

Dugogodišnji član HDZ-a i bivši saborski zastupnik Jerko Rošin izbačen je na izvanrednoj sjednici splitsko-dalmatinskog županijskog HDZ-a iz stranke, potvrdio je Rošin te rekao kako ga žalosti što je to doznao od medija.

Čudno se osjećam. Vjerojatno nisu bili zadovoljni onim što sam nedavno izjavio u medijima, a kazao sam istinu, t.j. da su izborni rezultati stranke bili loši te da je Željko Kerum dobro procijenio kad se odlučio koalirati s HDZ-om, kazao je Rošin.

Kako je rekao, on naizbacivanje iz stranke neće reagirati, no žalosno je, dodao je, što je za izbacivanje doznao od novinara. Iz stranke me nitko nije zvao. Ne žalim ni zbog čega. Ne želim se nametati onima koji me neće, istaknuo je.

Jerko Rošin, jedan od bliskih prijatelja bivšeg premijera Ive Sanadera za čiju je slobodu jamčio svojim stanom, prije dva tjedna dao je ostavku na mjesto potpredsjednika splitskoga gradskog odbora HDZ-a. Tada je rekao da ostaje članom gradskog odbora HDZ-a.

Župan Ante Sanader koji je i predsjednik povjerenstva županijskog HDZ-a nije bio dostupan za izjavu o Rošinovu izbacivanju iz stranke. (Hina/jk)

 

 

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox