Sberbank Hrvatska postala nositelj certifikata Customers’ Friend za izvrsnu korisničku uslugu

Sberbank u Hrvatskoj (Sberbankd.d.) od danas je nositelj certifikata Customers’ Friend i prestižnog statusa ”Customes’ Friend – Vrhunska izvrsnost”, dodijeljene od strane organizacije ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu, Švicarska.

Članstvom u međunarodnom certifikacijskom programu i potpisom Customers’ Friend Deklaracije, Sberbank Hrvatska obvezala se i dalje pružati vrhunsko korisničko iskustvo i korisničku podršku svojim klijentima u narednih godinu dana.

Customers' Friend međunarodni je certifikat koji se, temeljem iznimno pažljive analize i zadovoljavanjem zahtjevnih kriterija, dodjeljuje tvrtkama i organizacijama diljem svijeta koje se ističu svojim uzornim odnosom prema kupcima i klijentima, te koje su spremne obvezati se na uzoran odnos prema svojim kupcima, korisnicima i klijentima.

Kako bi se kvalificirali za zlatnu medalju "Customers' Friend", organizacije nominirane u okviru ovog programa prolaze strog proces analize koja uključuje niz provjera koje provodi organizacija ICERTIAS.

U sklopu analize za Customers' Friend certifikaciju, Sberbank Hrvatska prošla je detaljan proces istraživanja i verifikacije od strane međunarodne organizacije ICERTIAS, a koji je temeljen na četiri glavna analitička "stupa": Ugled, Komunikacija i društvene mreže, Korisničko iskustvo i Povjerenje.

Kako bi stekla pravo biti nositelj certifikata i zlatne medalje “Customers’ Friend”, Sberbank Hrvatska bila je ocjenjena u ukupno 21 kategoriji tijekom procesa analize. Svaka kategorija rangirana je ocjenom od 1 (najniža) do 5 (najviša).

Na temelju najavljene potencijalne promjene vlasništva Sberbank Hrvatska, ICERTIAS je procijenio ne samo Sberbank u Hrvatskoj, već i reputaciju njenog novog potencijalnog vlasnika u zemljama regije. Prema procjeni, ne očekuje se utjecaj moguće promjene vlasništva na korisničku podršku i pouzdanost banke.

Dobivši visoke ocjene u sva četiri temeljna stupa, Sberbank Hrvatska stekla je pravo promovirati svoj novoosvojeni status „Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost“.

Prilikom uručenja Customers’ Friend certifikata, Predsjednik Uprave Sberbank Hrvatska, gospodin Csaba Soos istaknuo je:

Usmjerenost na klijenta je strateška odrednica našeg poslovanja, a izgradnju kvalitetnog odnosa s klijentima smatramo temeljem uspješnosti. Glavni nam je prioritet osigurati visoku razinu zadovoljstva klijenata i drago nam je da to i uspijevamo, o čemu svjedoči i ovaj najviši stupanj Customers' Frend certifikata. Sberbank će nastaviti graditi kvalitetne odnose s klijentima, nastojeći nadmašiti njihova očekivanja u smislu ponude, dostupnosti, društvene odgovornosti i komunikacije.

Potpisivanjem službene Customers' Friend Deklaracije, Sberbank Hrvatska obvezala se na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima tijekom certifikacijskog razdoblja, te time u cijelosti ispunila sve uvjete za jednogodišnje članstvo kao nositelj prestižnog međunarodnog statusa i priznanja "Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost”

PS/LŠ

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox