Šeks: Prvi ću predložiti Jadranku Kosor za predsjednicu HDZ-a

U središnjici HDZ-a u tijeku je sastanak vodstva te stranke, prije sastanka potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks rekao je da će biti jedan od prvih koji će aktualnu predsjednicu Jadranku Kosor na predstojećim izborima predložiti za predsjednicu stranke, a potpredsjednik Darko Milinović da još razmišlja o svojoj kandidaturi.

Vladimir Šeks je na pitanje novinara je li Jadranka Kosor jedina kandidatkinja za predsjednicu HDZ-a odgovorio kako treba dobro čitati novine te dodao kako je on rekao da će samo biti jedan od prvih koji će Jadranku Kosor predložiti za predsjednicu stranke, a ne da će ona biti jedina kandidatkinja.

Nije htio komentirati izjave stranačkih kolega po medijima oko događaja u HDZ-u.

Odgovornost za neuspjeh HDZ-a snosi Jadranka Kosor

Potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović novinarima je izjavio kako nije rekao da je Jadranka Kosor kriva, nego da samo snosi dio odgovornosti kao čelna osoba stranke za izborni poraz HDZ-a.

Mislim da je to sasvim jasno, kazao je, te dodao kako će se i dalje boriti za demokratizaciju stranke i demokratske unutarstranačke izbore. Milinović je istaknuo kako je svakim danom u tome sve uvjereniji te dodao kako još u ovom trenutku razmišlja o svojoj kandidaturi za predsjednika stranke.

Božidar Kalmeta je izjavio kako se neće kandidirati za predsjednika stranke. (Hina/jh)

 

 

Foto: Patrik Macek /PIXSELL

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox