Seminar: Aktualna pitanja iz prakse radnog prava s posebnim osvrtom na prestanak ugovora o radu

Seminar je namijenjen poduzetnicima, managerima u trgovačkim društvima, obrtnicima, računovođama, pravnicima, voditeljima ureda i kadrovskih službi, agencijama za privremeno zapošljavanje, zaposlenim u tijelima nadzora, udrugama poslodavaca, sindikatima, radnicima, zaposlenima u tijelima državne uprave i svima drugima zainteresiranim za primjenu propisa radnog prava u praksi. Polaznici će biti upoznati i prijedlozima propisa odnosno novinama u propisima koji se odnose na upućivanje radnika u Republiku Hrvatsku.

Zagreb, 11.11. 2020. (srijeda), Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100, 10000 Zagreb, s početkom u 9.30 sati

Cijena ovog seminara iznosi 995,00 kn (796,00 kn + PDV 25%) što možete uplatiti na račun CENTRA ZA RAČUNOVODSTVO I FINANCIJE:
IBAN HR2024070001100622318, uz poziv na OIB vaše tvrtke. Napomena: pristup ovom seminaru nije moguće platiti gotovinom na ulazu.

Više o seminaru u PDF-u

Epidemiološka pravila za seminare u organizaciji časopisa Računovodstvo i porezi u praksi za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 nalaze se na linku:

https://www.racunovodstvo-porezi.hr/novosti/epidemioloska-pravila-za-seminare-u-organizaciji-casopisa-racunovodstvo-i-porezi-u-praksi-za

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox