Seminar: Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma

Polaznicima se izdaje potvrda o redovitom stručnom osposobljavanju za 2016., Zagreb, 25.1.2016.

U organizaciji Akademije mjesečnika Poslovni savjetnik i časopisa Računovodstvo i porezi u praksi najavljujemo još jedan seminar koji će se održati 25.1.2016. (ponedjeljak) u zagrebačkom hotelu Antunović s početkom u 9.30 sati. Tema je posvećena sprječavanju pranja novca. Seminar obuhvaća upoznavanje s zakonodavnim okvirom sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma, sektorske Smjernice Ministarstva financija za revizorska društva, samostalne revizore, fizičke i pravne osobe koje pružaju računovodstvene usluge i usluge poreznog savjetovanja, za odvjetnike i javne bilježnike itd.

Seminar je namijenjen računovodstvenim servisima, revizorskim društvima, poreznim savjetnicima, odvjetnicima, javnim bilježnicima, zaposlenima u bankama, kreditnim institucijama i društvima za osiguranje, mjenjačima, mirovinskim i leasing društvima, priređivačima igara na sreću i drugim obveznicima iz čl. 4. Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Predavač je vrhunski stručnjak diplomiran pravnik Božo Prelević, urednik portala Propisi.hr. Skriptu sa seminara možete preuzeti poslije seminara na portalu www.racunovodsvo-porezi.hr temeljem pristupne šifre koju će polaznici dobiti na seminaru.

Cijena seminara je 476 kn + PDV 25% (ukupno 595 kn). U cijenu je uračunat ručak u restoranu Lucija, kava, predavanje prema programu, radni materijali i POTVRDA O REDOVITOM STRUČNOM OSPOSOBLJAVANJA IZ PODRUČJA SPRJEČAVANJA I OTKRIVANJA PRANJA NOVCA.

 

Prijavnicu možete poslati na e-mail pretplata@ripup.hr ili na fax 01/48 36 099.
Više infomacija o seminaru možete dobiti na tel. 01/ 49 21 737

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox