SMS-ajte i surfajte do mile volje uz Smiley

Mobilni operater Tele2 odlučio je nakon uvođenja tarife Revolucija za pretplatnike nagraditi i svoje prepaid korisnike Smiley tarife sa 1GB podatkovnog prometa, čak i uz nadoplatu računa s upola manjim iznosom. Specijalna promotivna ponuda za korisnike bonova u Smiley tarifi trajat će sve do 30. rujna 2012.

U idućih šest mjeseci svi korisnici Smiley tarife uz bon od 100 kuna ostvaruju dodatnih 1GB podatkovnog prometa uz standardni neograničen broj SMS poruka koje Smiley tarifa inače nudi. Nema skrivenih kvaka, unutar Smileyja ne naplaćuje se niti uspostava poziva. Cijena minute poziva prema svim mrežama u Hrvatskoj iznosi 0,89 kuna.

Tele2 je mislio i na sve one koji se odluče za opciju nadoplate računa bonom od 50 kuna. Oni ostvaruju pravo na čak 1000 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama i također dodatnih 1GB podatkovnog prometa, te pozive prema svim nacionalnim mrežama za 0,99 kuna/min.

Ovom je ponudom Tele2 odgovorio na potrebe korisnika tarife Smiley koji su veliki konzumenti SMS poruka, a tražili su i dodatan podatkovni paket. Tele2 je sada uveo gotovo 7 puta više prometa unutar ove tarife koja je od uvođenja u jesen 2010 godine brzo postala jedna od najpopularnijih tarifa u Hrvatskoj.

Tele2 je uvođenjem neograničenih pogodnosti u sklopu svojih tarifa doista uveo velike promjene na hrvatskom tržištu telekomunikacija. Tele2 nudi najbolju jedinstvenu cijenu poziva unutar Knock out tarifa, neograničene SMS poruke i bogat data paket unutar Smiley tarife, besplatne pozive i podatkovni promet za korisnike koji obožavaju surfati i razgovarati unutar Smart tarife te neograničenu komunikaciju bez skrivenih troškova za pretplatnike tarife Revolucija. (PS/JK) 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox