Softver i aplikacije na Nokia pametnim telefonima uvijek ažurni

Nokia konstantno razvija softver pametnih telefona i omogućava korisnicima njihovo preuzimanje, a u isto vrijeme se nadograđuju i sistemske aplikacije. Korisnik bi trebao redovito nadograđivati softver  svog pametnog telefona kako bi mogao koristiti najnovije značajke. Nadogradnja  softvera  i aplikacija odvija se lakše programom Ovi Suite 3.1 Beta – uz Nokia Software Updater koji je dostupan i na vašem Macu.

 

Nokia Beta Labs nudi uvid u najnovije Nokija proizvode i usluge u njihovim ranim fazama. Online platforma http://betalabs.nokia.com pruža informacije o projektima na kojima developeri rade: cilj je razvoj novih aplikacija, programa i usluga te unaprjeđivanje postojeće usluge u suradnji s kupcima. Proizvodi su dostupni za neposredno preuzimanje, ispitivanje i komentiranje.

Novo iz Nokia Beta Labs: Ovi Suite 3.1 Beta i Nokia Software Updater za Mac. Sinkronizacija i ažuriranje programa za Nokia pametne telefone i aplikacije od sad se odvija lakše tako da korisnik može uvijek koristiti najnovije značajke na svom Nokia uređaju.

Ažuriranje uz evidenciju: Nova beta verzija nadograđuje programe i aplikacije na Nokia pametnim telefonima u jednom pokretu. U uređenom zapisniku sinkroniziranja korisnik može vidjeti sve detalje o dodanim, nadograđenim ili izbrisanim podacima te gdje se svaka od tih promjena dogodila.

Ovi Karte imaju zasebnu povijest nadogradnje tako da možete odmah vidjeti kad su karte na uređaju  posljednji put ažurirane i jesu li još uvijek aktualne. Ako je novija verzija dostupna, karte se mogu nadograditi izravno putem Ovi Suitea.

Preuzimanje je jednostavnije: Preuzimanje aplikacija i igara je puno jednostavnije kroz Ovi Suite 3.1 Beta. Odaberete aplikaciju putem Ovi Suitea  i direktna poveznica za odabranu stavku je poslana na uređaj. Tako je aplikacija u jednom kliku instalirana na pametni telefon.

Poboljšana sinkronizacije s Microsoft ® Outlookom: Sinkronizacija poruka je optimizirana za Microsoft ® Outlook: kontakti mogu biti dodijeljeni različitim skupinama. Štoviše, u pregledniku poruka, SMS poruke mogu biti poslane izravno jednoj ili više grupa.

Ovi Suite 3.1 Beta također pruža sve ostale prednosti Ovi Suitea:

  • Sinkronizacija i pohrana kopiranih podataka
  • Organizacija i upravljanje kontaktima na mobilnom telefonu, računalu i online na Oviju
  • Jednostavno upravljanje fotografijama i video zapisima te stvaranje albuma
  • Jednostavno i pouzdano preuzimanje glazbe
  • Sustav upravljanja glazbom
  • Upravljanje SMS porukama
  • Preuzimanje i instaliranje novog softvera i programa
  • Povezivanje računala s Internetom putem Nokia Ovi Suitea

Ovi Suite 3.1 Beta možete preuzeti na:  http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-ovi-suite-beta.

 

Dostupan je i Nokia Software Updater za Mac

S Nokia Software Updaterom za Mac, korisnik prima obavijesti o trenutnom softveru, sistemskim aplikacijama i nadogradnjama. Softver za Nokia uređaj može biti preuzet izravno preko Maca i instaliran na pametni telefon. Korisnici mogu uvijek imati najnovije Ovi Karte i verzije Symbian operativnog sustava.

Nokia Software Updater za Mac je dostupan za testiranje na http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-software-updater-for-mac. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox