Split: Otvara se CineStar - prvo u potpunosti digitalizirano kino

Tvrtka Blitz-CineStar preuzela je prostor Broadway kina u sklopu splitskog Joker centra, u kojem će se 1. ožujka otvoriti multipleks CineStar. U prostor i opremu kina će biti uloženo ukupno 7 milijuna kuna, uz kompletnu digitalizaciju tijekom veljače, čime će Split već od 1. ožujka dobiti prvo u potpunosti digitalizirano kino u Hrvatskoj i regiji.

 

Od ukupno pet dvorana, čak četiri će biti opremljene i RealD 3D tehnologijom. U narednim mjesecima će se cijela unutrašnjost kina u najvećoj mogućoj mjeri približiti CineStar standardima. Ukupni kapacitet kina je 700 sjedala.  Multipleks CineStar smješten u sklopu Joker centra bit će opremljen prema najsuvremenijim standardima koji uključuju wall to wall platna i apsolutno najbolju svjetsku audio vizualnu tehnologiju koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Splitski CineStar će svim posjetiteljima nuditi svoje poznate usluge: 3 sata besplatnog parkinga, Stars Club 2X bonus kartice koje omogućuju on-line kupnju ulaznica i ispis istih kod kuće, najsuvremenije RealD 3D naočale, filmske matineje, svečane premijere i ono najvažnije - preko 150 najnovijih filmskih hitova godišnje.

Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa u Hrvatskoj nakon splitskog otvaranja otvoriti još pet kina. Prvo će već 22. ožujka vrata za gledatelje otvoriti multipleks u Osijeku, zatim se 14. travnja u sklopu Arena centra otvara treći zagrebački CineStar. Sredinom godine otvorit će se još dva multipleksa CineStar,  u Lumini centru u Varaždinu, te u kompleksu Dvori Lapad u Dubroviku. Tijekom 2012. otvorit će se i multipleks u Slavonskom Brodu u Colosseum centru.

Uz postojeće, CineStar Zagreb, CineStar Novi Zagreb, CineStar Rijeka, CineStar Zadar i CineStar Šibenik, svi planirani multipleksi činit će nacionalni CineStar lanac od ukupno 11 multipleksa sa 78 dvorana koje sadrže preko 14 000 sjedala. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox