Srb: Hrvatskom caruju nezaposlenost, korupcija i beznađe

Predsjednik HSP-a Daniel Srb ocijenio je kako je Hrvatska danas zemlja u kojoj caruju: nezaposlenost, korupcija i beznađe, a da vlada nema nikakve vizije kao izvesti zemlju iz krize i omogućiti ljudima bolji život.

 

Mi smo postali zemlja u kojoj se provodila politika lociranja, uhićivanja i transferiranja hrvatskih branitelja - rekao je Srb na današnjem stranačkom skupu u Sinju. Dodao je kako HSP ne želi politiku koja će dopuštati nove velikosrpske planove na hrvatskom teritoriju koje se provode.

Ustvrdio je kako je "hrvatskom čovjeku nasušna potreba podržati HSP, jer su oni jedini koji su preostali hrvatskom narodu da spriječe pljačku i gubitak državnog suvereniteta". Mi vam jamčimo da nema prodaje, nema izdaje, nema predaje nego samo hrabro zastupanje vas i vaših interesa - zaključio je Srb te pozvao birače da glasuju za HSP i nositelja liste u 9. izbornoj jedinici Mirka Čondića.

Čondić je birače pozvao da u HSP-u prepoznaju "nadu koja će prekinuti ovu stvarnu, postojeću hrvatsku mračnu moru". (Hina)

 

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox