Star Alliance ostvario sjajne rezultate za ostvarivanje mjera zaštite od virusa

Udruga Star Alliance ponosna je na svoje četiri članice, koje su dobile najviše ocjene u novom programu revizije mjera zaštite od virusa COVID-19 APEX Health Safety powered by SimpliFlying, koji se odnosi na zrakoplovne kompanije certificirane za zaštitu putnika tijekom pandemije.


Air Canada, Singapore Airlines, Turkish Airlines i United Airlines među dvanaest su zrakoplovnih kompanija koje su u cijelosti provele reviziju te među sedam koje su stekle dijamantni certifikat kao kompanije koje nude „zaštitu putnika na razini bolnica”.

APEX Health Safety powered by SimpliFlying omogućuje proces validacije u 58 točaka kojim se zrakoplovne kompanije potiču da mjere podignu na razinu koja nadilazi državne standarde. Sve zrakoplovne kompanije u svijetu mogu sudjelovati u ovom procesu. Nakon uvodne revizije u kojoj se provjeravaju dokazi o provedenim mjerama, pokreće se proces verifikacije po koracima, nakon čega zrakoplovne kompanije dobivaju povratnu informaciju.

U ranim fazama krize uzrokovane virusom COVID-19, članice Star Alliancea usvojile su šest dugoročnih mjera za očuvanje zdravlja i sigurnosti putnika, izjavio je izvršni direktor Star Alliancea Jeffrey Goh. Iznimno smo ponosni što su četiri naše članice među prvima ostvarile najvišu, dijamantnu razinu zaštite u sklopu programa revizije APEX Health Safety powered by SimpliFlying. To je dokaz njihove posvećenosti korisnicima i činjenice da je sigurnost putnika za članice Star Alliancea od iznimne važnosti.

Kompanije u sklopu programa Star Alliance podignule su ljestvicu standarda zdravstvene zaštite u zrakoplovnom sektoru mjerama kakve se provode u bolnicama. Takvi koraci u osiguranju zdravlja putnika duboko će utjecati na jačanje povjerenja među putnicima. izjavio je Shashank Nigam, izvršni direktor SimpliFlyinga.

Kako se sve više putnika vraća na letove, APEX želi da putnici znaju koje su odobrene korake zrakoplovne kompanije poduzele da zaštite njihovo zdravlje, rekao je izvršni direktor APEX-a, dr. Joe Leader. Svaki korak koji poduzmemo u svrhu povećanja standarda zaštite putnika štitit će naše korisnike i u zraku i na tlu.

APEX i SimpliFlying osnovali su Odbor za zdravstvenu zaštitu u kojem su okupljena sveučilišta, liječnici i medicinski stručnjaci te Odbor za zrakoplovnu sigurnost za upravljanje aktivnostima za poboljšanje korisničkih usluga u zrakoplovnom sektoru tijekom pandemije. APEX i SimpliFlying surađuju sa zrakoplovnim kompanijama u unapređenju provedbe mjera kroz kvartalne ažurirane revizije.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox