Stigao je Facebook Timeline

Dugo najavljivani Facebook Timeline sada je dostupan svim korisnicima društvene mreže. Dosadašnji profil moguće je zamijeniti potpuno novim s atraktivnijim izgledom, piše dnevnik.hr

Timeline donosi velike promjene u izgledu profila korisnika. Tako je moguće osim slike profila na vrhu staviti još jednu veliku sliku koja će zauzimati gornji dio stranice, zanimljivi sadržaji sada će se moći istaknuti i povećati, a nebitne stvari mogu se lako sakriti.

Ispod glavne slike korisnika sada se nalaze informacije o prijateljima, fotografijama, mjestima na kojima ste se prijavili, likeovima i aplikacijama, a posebno je zanimljiva opcija Activity Log na kojoj se nalaze podaci o svim vašim aktivnostima na ovoj društvenoj mreži – od početka korištenja Facebooka pa do danas te s tog mjesta možete uređivati, skrivati i brisati sadržaj, odnosno odrediti kome će taj sadržaj biti vidljiv.

Upute za aktivaciju Timelinea

Da bi aktivirali Timeline potrebno je otići na stranicu Introducing Timeline te tamo kliknuti Get it now, a ako niste nestrpljivi možete čekati dok se ne pojavi obavijest na vašem profilu. Timeline je dostupan i na Androidu te na mobilnoj Facebookovoj stranici.  Timeline se do sada suočavao s velikim problemima oko privatnosti iz Facebooka su odlučili i na blogu objavili da će korisnici prvo imati testni period od sedam dana tijekom kojeg će njihov sadržaj na Timelineu biti vidljiv samo njima, dok će ostalima biti vidljiv stari profil. Tijekom tog perioda korisnici se mogu upoznati s novom opcijom, a tko želi može je aktivirati i prije isteka roka od sedam dana. (HT)

 

Izvor: www.dnevnik.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox