Stižu poslovni telefoni Nokia E6, Nokia E7 i Nokia X7

Dugo iščekivani poslovni pametni telefon Nokia E7 je stigao. Poslovni korisnici mogu birati između novog Komunikatora te dva pametna telefona temeljena na nadograđenoj platformi Symbian Anna, Nokia E6 i Nokia X7.

 

Greig Williams, glavni menadžer regije Nokia Alps & South East Europe, predstavio je novu Nokijinu strategiju kao i vijesti iz Symbian svijeta: Nokia je na novom putu, s jasnom strategijom kako i dalje biti vodeća kompanija u industriji koja se konstantno mijenja. Nastavit ćemo povećavati ulaganja u Symbian platformu, kako bi i Nokia i korisnici, ali i developeri bili na dobitku. Vjerujem da će developeri prepoznati priliku u razvijanju aplikacija za 200 milijuna postojećih Symbian korisnika.

Ovi Trgovina je jedna od najpopularnijih odredišta za preuzimanje mobilnih aplikacija u Hrvatskoj. Također, na globalnoj razini Ovi Trgovina je preskočila granicu od pet milijuna dnevnih preuzimanja te nudi više od 40 tisuća aplikacija, dok je 158 developera zabilježilo više od milijun preuzimanja svoje aplikacije - dodao je Williams.

S Nokijom E7 uzmite svoj ured sa sobom

Uz privlačan i moderan dizajn, ovaj prijenosni ured sadrži sve što poslovnom korisniku treba za svakodnevnu poslovnu komunikaciju. Nokia E7 opravdava titulu najboljeg poslovnog, pametnog telefona zahvaljujući brojnim funkcijama i aplikacijama važnim za poslovne korisnike. Pomoću QuickOffice programskog paketa mogu se pregledavati i uređivati Office dokumenti. Na Nokiji E7 možete koristiti i do 10 različitih e-mail računa, uključujući sinkronizaciju u stvarnom vremenu s Mail for Exchange uslugom. HDMI izlaz će pomoći za jednostavno spajanje Nokije E7 s televizorom ili projektorom, što može biti iznimno korisno tijekom prezentacija ili sastanaka.

Uz pomoć pune QWERTY tipkovnice i zaslona veličine četiri inča s Clear Black tehnologijom za odličnu vidljivost i pri jakom suncu, Nokia E7 vas spaja sa svim popularnim društvenim mrežama s početnog zaslona i omogućava održavanje konferencijskih poziva s nekoliko sudionika. Kao i ostali Nokijini pametni telefoni, Nokia E7 ima odličnu osam megapikselnu kameru s Carl Zeiss optikom, koja osigurava visoku rezoluciju fotografija i snimanje video zapisa HD kvalitete.

Nokia E7 koristi platforma Symbian^3 s više od 250 novih funkcija, a u narednih nekoliko mjeseci moći će se preuzeti i nadogradnja Symbian Anna.  Nokia E7 će se moći nabaviti od trećeg tjedna travnja po cijeni od 4999 kn.

Nokia E6 & Nokia X7 također dolaze

Tijekom ovog tjedna najavljena su još dva pametna telefona - Nokia E6 i Nokia X7. Slijedeći vrlo uspješne uređaje Nokia E71 i Nokia E72, Nokia E6 je uglađeni poslovni pametni telefon uz punu QWERTY tipkovnicu i zaslon visoke razlučivosti osjetljiv na dodir. Dizajniran pomoću visokokvalitetnih materijala poput stakla i nehrđajućeg čelika, uređaj dolazi u kompaktnoj veličini koja ga čini jednostavnim za upotrebu jednom ili obje ruke. Nokia E6 nudi iznimno dugo trajanje baterije, intuitivno i odmah spremno Microsoft messaging iskustvo na poslovnom pametnom telefonu, uključujući pristup Microsoft Exchangeu, Microsoft Communicator Mobileu i Microsoft SharePointu.

Nokia X7 je pametni telefon usmjeren na zabavu s velikim, četiri inčnim zaslonom idealnim za igre te osam megapikselnom kamerom za snimanje slika i video zapisa HD kvalitete. Osebujno dizajniran uređaj, Nokia X7 je napravljen od kombinacije besprijekornog, nehrđajućeg čelika i stakla što daje solidan i trajan osjećaj u ruci. Nokia X7 dolazi s već popularnim igrama Galaxy on Fire i Asfalt 5 HD.

Ovi novi pametni telefoni su također prvi koji sadrže kompletnu nadogradnju korisničkog iskustva Symbian softvera. Radi se o ažuriranju koje pruža niz poboljšanja, uključujući osvježene ikone, poboljšan unos teksta, brže pregledavanja Interneta i osvježenu aplikaciju Ovi Karte s poboljšanim pretraživanjem. Obnovljeni softver nudi moćan komplet novih mogućnosti usmjerenih posebno na poslovne korisnike, uključujući vrhunsku sigurnost uz hardverski ubrzano šifriranje i nove značajke e-pošte kao što je puna potpora zahtjevu za sastanak. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox