STOP raku vrata maternice

Poliklinika Sunce se i ove godine uključila u akciju obilježavanja DANA MIMOZA, odnosno europskog  tjedna prevencije raka vrata maternice. Tako su za sve žene koje se spremaju na svoj godišnji pregled u periodu od 24.01. – 05.02.2011.g. u devet Poliklinika Sunce diljem zemlje pripremljene posebne pogodnosti.  

 

Poliklinika Sunce omogućila vam je 50 % popusta na usluge ginekološkog pregleda, ultrazvuk i papa test.
Više je nego poželjno da svaka žena jedanput na godinu ode na preventivni sisitematski ginekološki pregled koji uključuje papa test i ultrazvuk. Rutinski probir papa testom preporuča se početi s 18 godina ili nakon početka spolne aktivnosti. Riječ je o testu probira karcinoma vrata maternice ali može nas upozoriti i na blaža oštećenja, tzv. prekancerozne lezije kao što su CIN I, II, III. Što se oštećenje prije otkrije, liječenje nam je lakše, kraće i jednostavnije - upozorila nas je dr. Eva Jendriš Škrljak, specijalistica ginekologije i opstetricije, ravnateljica Poliklinike Sunce na zagrebačkom Trnju.

Svoj pregled u Poliklinici Sunce možete dogovoriti telefonom ili mailom u vrijeme koje vi želite te bez čekanja obaviti pregled u intimi ugodnog prostora. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox