Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Antonov sindrom - metafora za današnju ekonomiju

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito.

Zašto je toliko teško razumjeti današnju ekonomiju? Je li ispravno promatrati svijet kroz tržišta? Je li slobodno tržište rješenje?

Pitanje je postavio čitatelj iz Zagreba, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Nadina Cvetko Borota.
Odgovor
: U novolje nas je dovelo upravo promatranje svijeta kroz tržište. Teško je zamisliti da bismo svijet mogli cijeniti i njime upravljati na neki drugi način, a ne pridavanjem cijene i prepuštanjem slobodnom tržištu da sve samo riješi. I dalje se čvrsto držimo mita o tržištima koja se sama reguliraju, koliko god bila nesavršena, jer bismo se bez njih osjećali izgubljenima.

Cjelokupni odgovor potražite u broju srpanj/kolovoz 2013.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox