Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Budite pobjednici!

Nikada ne odustati! Kao iskusni prodavači često nam se po glavi mota misao kako je najbolje odustati i promijeniti profesiju, postati nešto drugo. Ali osnovna razlika između pobjednika i onih koji ne uspijevaju je upornost. Uporni prodaju, uporni završavaju škole, fakultete, tečajeve kuhanja, stranih jezika i sve ono što požele. Što nam preporučujete?


Pitanje je postavio čitatelj R.V. iz Zagreba, a odgovor daje savjetnik Poslovnog savjetnika, Emil Pavić
Odgovor: Talent u prodaji je važan ali on je samo jedan manji dio uspjeha. Zapitajte se, koliko ste puta odustali i niste bili uporni slijediti neki prodajni lead a znali ste da možda tu ima nekog prostora. Naravno da će kupac odmah pitati za cijenu ali ako ga se redovno zove, obilazi, kontaktira tada cijena više ne postaje predmetom razgovora. Tu su i neke druge teme, one životne. Budite čovjek prije svega ali nikako ne odustajte. Razmislite koliko ste truda…(PS/SŠ)

Cjelokupni odgovor potražite u broju prosinac 2016./siječanj 2017.  Poslovnog savjetnika. Više na linku....  

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik 

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com 

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa. NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.
 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox