Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Evidencija o kretanju službenog automobila

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito.
Društvo ima službeni automobil. Taj automobil koristi direktor društva, koji je zaposlenik društva, isključivo za službene svrhe. Moramo li voditi kakvu evidenciju o kretanju navedenog automobila? Pitanje je postavio čitatatelj Poslovnog savjetnika, a odgovor daje pravni stručnjak Poslovnog savjetnika.
Odgovor:
Ako službeni automobil koristite isključivo u službene svrhe, morate voditi evidenciju o kretanju vozila (tzv. evidenciju o loko vožnji) kako bi vjerodostojno dokazali da se vozilo ne koristi u privatne svrhe, već isključivo u poslovne svrhe. U protivnome.....(SŠ)


Cjelokupni odgovor potražite u broju ožujak Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox