Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Kako osjećaje ostaviti kod kuće

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa

U svom poslu vođenja organizacija nastojim uvijek biti smiren i hladne glave, ne uzrujavati se, biti pristojan prema suradnicima i donositi racionalne odluke bez utjecaja emocija. Ipak, vrlo često ne mogu biti suzdržan i u mnogim situacijama moji osjećaji izbijaju na površinu i suradnici ih primjećuju. Kako moje osjećaje mogu efikasnije ostaviti izvan poslovnog okruženja?

Pitanje je postavio čitatelj B.P. iz Čakovca, a odgovor daje savjetnik Poslovnog savjetnika, Davorin Belamarić.

Odgovor: Nikako! I to je u redu. Većina težnji koje ste spomenuli su poželjna ponašanja, ne samo voditelja, nego i svih ljudi u poslovnom okruženju, pa i općenito u životu. Ipak, slutim da u svojim razmišljanjima imate stanovitu zbrku, koja nije rijetka kad se pokuša pomiriti utjecaj svega što s raznih strana slušamo o managementu.(PS/S.P.)

 

Cjelokupni odgovor potražite u broju prosinac 2014.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika.

Ukoliko ste pretplatnik Poslovnog savjetnika, pitanje možete postaviti putem telefona u za to predviđeno vrijeme, naši savjetnici rado će vam odmah odgovoriti i riješiti vaše nedoumice iz područja poreza, prava i radnih odnosa.

NAPOMENA: savjetnici NE odgovaraju na pitanja iz područja računovodstva, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Više informacija o pretplati na časopis Poslovni savjetnik i načinu korištenja savjetničkih usluga možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox