Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Kako upravljati troškovima

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito
Kao manager, suočavam se sa svakodnevim odlukama koje se tiču troškova. U potrazi sam za smjernicama kako uspješno upravljati troškovima pri odlučivanju.
Odgovara savjetnica Poslovnog savjetnika Nataša Rupčić.
Odgovor:
 Područje upravljanja troškovima glavni je zadatak managera i područje najveće odgovornosti managementa. Pri managerskom upravljanju troškovima treba se rukovoditi onim kategorijama troškova koji su najvažniji s aspekta odlučivanja o poslovanju u budućem razdoblju. Tako računovodstveni troškovi imaju većinom samo povijesnu vrijednost, no važni su i pri provođenju naknadne kontrole te planiranja poslovanja u idućem razdoblju. PS/S.P.

 

Cjelokupni odgovor potražite u broju svibanj (2013) Poslovnog savjetnika. Više na linku....

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox