Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Promjena radnog mjesta

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Vrlo sam uspješna u svom poslu, no čini mi se da mogu više i bolje i često razmišljam kako bih voljela isprobati nešto novo. Nedavno sam saznala za posao koji me privlači, no radi se o puno manjoj tvrtki od ove u kojoj trenutno radim. Kolebam se jer mi svi oko mene (obitelj i prijatelji) govore da čuvam siguran i dobar posao koji imam, posebice u ova krizna vremena. Što da radim? Pitanje je postavio čitatateljica iz Osijeka, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika, Gordana Kastrapeli.
Odgovor:
Razumljiva je briga vaše okoline, posebice što sve više ljudi upada u osjećaj nesigurnosti. U takvim situacijama skloni smo precijeniti važnost sigurnosti i zaboraviti da ništa zapravo nije sigurno. Jasno je da nas mišljenja dragih osoba mogu pokolebati i navesti da ponovno razmislimo o koracima koje želimo poduzeti. I to je dobro, jer nas mogu spriječiti..... (PS/SŠ)


Cjelokupni odgovor potražite u broju srpanj/kolovoz 2013.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox