Talijanski BRT pridružio se DPDgroup

Hrvatski izvoznici sada mogu još brže poslati svoje pakete u Italiju. Razlog tomu je akvizicija talijanskog BRT-a od strane DPDgroup, čime se uvelike smanjilo tranzitno vrijeme, ali i donijelo brojne druge benefite.


DPD group kroz svoju je mrežu proširio poslovanje i na Apeninski poluotok. Naime, riječ je o konsolidiranom partnerstvu između francuske DPDgroup (GeoPost) i talijanskog diva BRT, poznatijeg kao Bartolini. BRT je ujedno predvodnik na talijanskom tržištu brze dostave i partner DPD-a zadnjih dvadeset godina. Logičnim slijedom, dvije su tvrtke odlučile osnažiti svoje partnerstvo kroz akviziciju 37,5% BRT-a od strane GeoPosta u siječnju prošle godine. Također, ove dvije velike korporacije obnovile su zajedničku suradnju između BRT-a i DPD- a u sljedećih pet godina.

Akvizicijom Bartolinija, DPDgroup kroz svoju razgranatu cestovnu mrežu osigurava brojne pogodnosti, kao i brže tranzitno vrijeme za privatne i fizičke osobe koje šalju robu u Italiju. Također, i hrvatski će izvoznici osjetiti benefite ovog partnerstva. Paketi poslani putem DPD-a iz Hrvatske stižu u Italiju za samo dva radna dana, dok će za dostavu na jug zemlje biti potrebna tri radna dana.

BRT je najveći operater na tržištu brze dostave u Italiji. Ova tvrtka zadovoljava integrirane logističke i distribucijske potrebe tvrtki kojima je bitno da se za skladištenje, rukovođenje, transport i dostavu brine jedan operater. Kroz svoju proširenu mrežu - 181 branša, 30 paketnih i 12 teretnih hubova, 11 logističkih postrojenja i više od 9.000 BRT vozača svakodnevno dostavlja više od 650.000 paketa za više od 70.000 klijenata.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox