Tehnix na svjetskom sajmu IFAT u Münchenu

Kompanija Tehnix je ove godine izlagala na IFAT-u, na izložbenom štandu od 300 m² te izložila svoje najbolje proizvode i tehnologije za koje je tržište svijeta pokazalo veliki interes te su ostvareni brojni razgovori, predugovori za nabavku strojeva i opreme i isporuku Tehnix tehnologije za reciklažu komunalnog otpada, odnosno trajno održivo gospodarenje komunalnim otpadom bez deponija.

Izložili smo gotovo 35 naših inovativnih proizvoda i to iz područja zaštite okoliša, zaštite voda, komunalne tehnologije te specijalna komunalna vozila. Najveći interes je bio za naša MBO-T postrojenja, tipske tvornice za preradu odnosno reciklažu miješanog komunalnog otpada. To su tipska postrojenja smještena u hale u kojima se komunalni otpad potpuno prerađuje na 10 frakcija prema uporabnim vrijednostima te ponovno vraća u industrijske procese kao sirovina ili energija. To je održiva tehnologija gospodarenja komunalnim otpadom.

Tehnix je na tom projektu radio više od 20 godina. Za to smo dobili mnoga svjetska priznanja i nagrade. Dogovorili smo poslovnu suradnju i plasman naših proizvoda za Poljsku, Slovačku, Južnoafričku Republiku, za tržište Kazahstana, Bjelorusije, Njemačke. Veliki je interes za našu tehnologiju u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Francuskoj te dalekoj Kini. Sigurno je da na takvim sajmovima treba ponuditi inovativne, vlastite proizvode koji stvaraju tržišni interes i ekonomski potencijal kupaca.

Posebno je dobra prodaja bila na komunalnom vozilu EKOMUNAL, koje je sa svojim tehničkim karakteristikama izazvalo veliki interes, ne samo kupaca, nego i konkurencije. Na sajmu u Minhenu kompanija Tehnix pokazala je svoju snagu u inovativnosti i konkurentnosti. Novi specijalni proizvodi - preše balirke, sortirne linije, drobilice, biorotori, bioreaktori, mobilne naftne pumpe, opravdali su očekivanja da se u razvoj novih ideja, proizvoda i tehnologiju mora ulagati, kako bi kompanija bila poslovno stabilna, stalno širila svoja tržišta i postala interesantna na europskom i svjetskom tržištu. Otvorili su se globalnom tržištu koje ih je prihvatilo te novim poslovnim i prodajnim ugovorima osigurali uspješni razvoj Tehnix-a kao vodeće eko industrije sa kojom se može dugoročno uspješno poslovati. PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

               


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox