Tele2 Hrvatska u 2018. ostvario odlične rezultate u svim segmentima poslovanja

U 2018. godini ostvaren je prihod od krajnjih korisnika u iznosu od 803 milijuna kuna, EBITDA u iznosu od 307 milijuna kuna uz EBITDA maržu od 22 % i porast broja korisnika za 57 000.


Tele2 je u 2018. godini nadmašio sve svoje dosadašnje rezultate pa se po mnogim pokazateljima prošla godina može smatrati rekordnom. Kontinuirano unaprjeđivanje mreže, proizvoda i usluga te rad na poboljšanju korisničkog iskustva doveli su do odličnih poslovnih rezultata te je zabilježen rast u svim ključnim segmentima.Tako prihod od krajnjih korisnika iznosi 803 milijuna kuna, što je rast od 15 % u odnosu na prošlu godinu, dok ukupan prihod iznosi 1,4 milijarde kuna, što je porast od 7 %. U 2018. godini investicije su povećane za 32 % te je zabilježen porast broja korisnika za čak 57 000.

Naše poslovanje u prošloj godini raslo je u svakom segmentu i iznimno sam zadovoljan postignutim rezultatima. Osim rasta financijskih pokazatelja, bilježimo i rast investicija, koje u ovoj godini planiramo udvostručiti. Tu je prvenstveno riječ o sredstvima koja su usmjerena na unaprjeđenje kvalitete mreže, gradnju baznih stanica i podizanje kvalitete usluga koje pružamo krajnjim korisnicima. Posebno nas veseli što su naša ulaganja, ali i jedinstvenu ponudu poput neograničenog interneta, odnosno, BEZBROJ GB prepoznali i naši korisnici, što potvrđuje činjenica da smo prošlu godinu zaključili s rastom baze korisnika od 7 %. Jasno, sve ovo ne bi bilo moguće bez naših zaposlenika jer su upravo oni ključ našeg uspjeha. Tako je naš rast poslovanja popraćen i rastom zaposlenika od gotovo 40 %, a taj trend svakako namjeravamo nastaviti u budućnosti”, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

 
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox