Tele2 predstavio Janka, Klub nOvčić i mogućnost kreiranja vlastitog korisničkog paketa

Mobilni operater Tele2 predstavio je potpuno novu generaciju ponude za korisnike bonova - poboljšane tarifne modele najveće vrijednosti za novac te ''Klub nOvčić'', program vjernosti. Poboljšali su Smart tarifu te u ponudu vratili tarife Smiley i Revolucija jer su korisnici tako željeli.

 

Svaka od triju tarifa u Tele2 ponudi na bonove odgovara različitim komunikacijskim potrebama i svaka u svojem segmentu pruža najveću vrijednost za novac - za najmanji inicijalni iznos korisnik u Tele2 dobiva najveći paket usluga na hrvatskom tržištu. Onima koji ponajviše koriste glasovne usluge i koji vole surfati internetom, Tele2 od danas nudi poboljšani tarifni model Smart. Za svega 35 kuna mjesečno Smart korisnicima nudi čak 1000 minuta prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj i 1GB podatkovnog prometa.

Korisnicima koji više šalju sms poruke i surfaju, Tele2 nudi Smiley - u toj tarifi korisnik za 35 kuna dobiva 1000 sms poruka te 1GB podatkovnog prometa. Onima koji mnogo razgovaraju i preferiraju sekundu kao obračunsku jedinicu, Revolucija nudi cijenu od samo 1 lipe po sekundi. Tele2 je također otišao korak unaprijed u kreiranju ponude za korisnike bonova dajući im punu fleksibilnost. Od danas korisnici mogu kreirati paket koji najbolje odgovara njihovim potrebama dodavajući bilo koji glasovni, sms ili podatkovni paket na tarifu koju izaberu.

Uvodi se i ''Klub nOvčić'', prvi klub lojalnosti za svoje korisnike bonova. Nove kune na račun korisniku stižu na sljedeći način:

• Nakon prva tri mjeseca 5 posto vrijednosti nadoplaćenog iznosa
• Nakon šest mjeseci 10 posto
• Nakon devet mjeseci 15 posto Svaki postojeći i novi Tele2 prepaid korisnik pravo na članstvo u klubu stječe slanjem SMS poruke ''NOVCIC'' na besplatni broj 818.

Tele2 klub vjernosti specifičan je utoliko što korisnici ne trebaju poduzimati nikakve dodatne radnje za ostvarivanje pogodnosti, već ih stječu uobičajenim radnjama – nadoplatom svojeg Tele2 računa. Kada korisnik dosegne devet mjeseci članstva u klubu, 15 posto iznosa nadoplate ostaje kao trajna pogodnost koju će zauvijek ostvarivati. Osim bonusa, stalna iznenađenja očekuju članove kluba. Nova generacija prisutna je i online, a Tele2 nagrađuje online aktivnosti; daje 25% kuna više na sve bonove kupljene u svojem webshopu.

Osim što je Tele2 osvježio tarifnu ponudu za korisnike bonova, osvježio je i marketinšku komunikaciju u tom tržišnom segmentu. Uz Gregora, koji ostaje nositelj komunikacije za segment pretplatnika i B2B korisnika, Tele2 od danas uvodi i Janka koji postaje nositelj u komunikaciji prema prepaid tržištu. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox