Terme Tuhelj proslavile 10 godina poslovanja

Ivana Kolar, direktorica Termi Tuhelj

Na redovnom godišnjem druženju organiziranom na Vodenom planetu Termi Tuhelj, a povodom proslave 10 godina poslovanja medijima je predstavljena protekla poslovna godina kao i prvi broj novina „Terme Tuhelj".

Nakon poslovnog dijela konferencije, organizirana je i 1. Noć ambasadora na Vodenom planetu pjena partyjem uz veselo druženje na kojem su sudjelovali poznati amabasadori Terma Tuhelj - voditeljica Mirna Maras, glumac Janko Popović Volarić, grupa Atomic Dance Factory i fotograf Damir HoykaZa plesno glazbeni ugođaj bili su zaduženi škola orijentalnog plesa Shimmy, DJ GO CUT i saksofonist Ivo Prodan, a sve uz light show tvrtke Smash.

Rezime prvih deset godina poslovanja - Terme Tuhelj predstavljaju najveći kontinentalni turistički centar u Hrvatskoj. Tvrtka je od poduzeća u stečaju (TRC Mihanović) razvila prepoznatljiv brand - cjeloviti turistički resort s termalnom i wellness ponudom koji individualnim pristupom svakom gostu pruža kvalitetan odmor i zabavu - na čiji je razvoj dosad utrošeno preko 30 milijuna eura.

Janko Popović Volarić, Mirna Maras i Damir Hoyka

"U deset godina poslovanja Terme Tuhelj su učetverostručile poslovne rezultate, utrostručile broj ostvarenih noćenja te mnogostruko uvećale posjetu dnevnih gostiju i postale najsnažniji subjekt kontinentalnog  turizma u Hrvatskoj. U prvih jedanaest mjeseci 2013. godine ostvareno je 58.253 noćenja i 35,5 milijuna kuna prihoda", izjavila je Ivana Kolar, direktorica Termi Tuhelj.

 

 

Povijest

Nakon preuzimanja TRC Mihanović, u prvom valu investicija 2004. godine obnovljen je hotel i rekonstruirano 138 soba. Drugi investicijski ciklus pokrenut je 2005. godine kada je  izgrađeno najveće kupalište u Hrvatskoj Vodeni planet...tik do Zemlje na površini  preko 15.000m2 od čega 5.000m2 vodene površine. U prvih godinu dana Vodeni planet je ugostio 116.830 kupača, a godinu dana kasnije više od 214.252 kupača. 2006. godine uređen je SPAeVITA centar njege i ljepote.

Presudna godina za poslovanje Terma Tuhelj bila je 2011. kad su u velikoj krizi pokrenuti radovi na izgradnji novog hotela i preuređenju postojećih smještajnih kapaciteta te popratnih sadržaja, wellnessa, kongresnog centra, atrija, restorana, podzemne garaže i okoliša.

Atomic Dance Factory

Godine 2012. otvoren je hotel Well****  sa 126 premium soba i kongresnim centrom te podzemnom garažom i wellness vrtovima  čime su kapaciteti povećani za 100%. Sa 264 smještajne jedinice i 540 kreveta tvrtka postaje najveći kontinentalni turistički centar u Hrvatskoj. Kategorija hotela podignuta je na 4 zvjezdice. Investicija u izgradnju i opremanje hotela iznosila je 13 milijuna eura. 

Također, u tom periodu proširena je ponuda i usluge tako da danas svi posjetitelji mogu uživati u visoko specijaliziranim wellness tretmanima uz potpunu relaksaciju i stjecanju nove energije. Daljnjim razvojem ponude i uvođenjem selfness pristupa prema gostima, Tuhelj postaje idealna destinacija za unapređenje životnog stila i kvalitetu života, te prva kontinentalna obiteljska destinacija u Hrvatskoj i jedinstveni MICE centar.

Priznanja i nagrade:

Tijekom godina brojne primljene nagrade i priznanja jedan su od pokazatelja kvalitete: Priznanja gostiju - Best Buy Aword 2011./2012., Superbrands 2011./2012, Zeleni cvijet za kvalitetu - nagrada HGK i Ministarstva turizma za najbolji hotel u svojoj kategoriji (četiri godine zaredom), a nakon toga i priznanje za kontinuiranu kvalitetu. Tu je i nagrada za Najbolje kupalište, za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj te niz drugih. Posebno priznanje je i nagrada u 2012. godini za novootvoreni Hotel Well**** koji je proglašen najuspješnijim arhitektonskim ostvarenjem. 

Od ovog ljeta pokrenuta je i akcija Postani ambasador koja potiče goste da šire pozitivne misli i energiju i doživljaje iz Termi Tuhelj. Njima u čast organiziran je i veliki party povodom 10. rođendana - 1. noć ambasadora.

Autor: Svjetlana Pećinar

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

               

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox