Tibor Jerger – novi direktor prodaje potrošačke elektronike Samsung Adriatic

Samsung Electronics Co., Ltd, globalni lider na području mobilne tehnologije najavljuje dolazak g. Tibora Jergera, novog Direktora prodaje potrošačke elektronike Samsung Adriatic za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru.

 

Isti će biti zadužen za vođenje prodajnih timova u Zagrebu i Beogradu te će biti direktno odgovoran direktorima za prodaju i marketing poslovnih jedinica Home Entertainment i Home Appliances sa sjedištem u Beču. G. Jerger preuzet će svoju novu funkciju s 1. siječnjem 2011.

G. Jerger, koji je već 16 godina ugledni član poslovne zajednice u Hrvatskoj, dolazi u Samsung Adriatic s pozicije predsjednika ECOS d.o.o. Hrvatska. Prije dolaska u ECOS, g. Jerger je bio izvršni direktor Podravke za Zapadnu Europu te potpredsjednik u kompaniji Ericsson Nikola Tesla, zadužen za marketing i prodaju.

Također je proveo tri godine u Volvo Truck Corporation kao generalni direktor za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te kasnije za Sloveniju. Dio svoje karijere proveo je i u Electroluxu kao generalni direktor za regiju (Hrvatska, Bosna i Hercegovina te Slovenija). (PS)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox