Tomislav Kramarić novi je član Uprave Konzuma

Tomislav Kramarić, dosadašnji izvršni direktor za maloprodaju i razvoj prodajnih formata, imenovan je na funkciju člana Uprave Konzuma. Kramarić se tako pridružuje predsjedniku Uprave Zoranu Mitreskom te članu Uprave Urošu Kaliniću, a u Upravi Konzuma bit će i dalje primarno zadužen za područje maloprodaje koje je i dosad bilo u njegovom fokusu i nadležnosti.


„Tomislavovo dugogodišnje iskustvo u maloprodaji i duboko poznavanje Konzuma donose nam dodatnu snagu i vrijednosti koje su značajne za realizaciju naših daljnjih poslovnih planova. Osnaživanje menadžmenta kompanije pomoći će nam da i u izazovnim vremenima kroz koja prolazimo opravdamo povjerenje zaposlenika i kupaca te učvrstimo Konzum na poziciji lidera“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

„Veselim se što ću imati priliku dati još veći doprinos razvoju i rastu Konzuma, a što je osobit izazov u novonastalim okolnostima. Konzum se još jednom, zahvaljujući iznimnom naporu i trudu svih kolegica i kolega, u proteklom razdoblju pokazao kao odgovorna kompanija koja je svjesna svoje važne uloge u društvu i zajednici i na čiju podršku kupci i ostali dionici mogu računati. Vrlo sam ponosan na to što smo u Konzumu uspješno odgovorili na sve zahtjeve i potrebe tržišta u iznenadnoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom te sam uvjeren da smo zajedničkim snagama spremni za sva daljnja iskušenja i pobjede“, izjavio je Tomislav Kramarić, član Uprave Konzuma.

Tomislav Kramarić u Konzum je došao 2005. godine kao koordinator marketinga, a tijekom svog razvojnog puta prošao je i pozicije područnog voditelja, regionalnog direktora te izvršnog direktora za maloprodaju i razvoj prodajnih formata. Školovao se na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je i alumni IEDC – Poslovne škole Bled na kojoj je završio MBA studij. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox