Top 5 Valentinovo poklona za Nju i Njega

Osim hladne zime u veljači je više nego u bilo koje doba godine u zraku ljubav. Zaboravite šalove, kape i rukavice, zagrijte se ispod dekice i iz omiljene fotelje s nekoliko klikova mišem odaberite svojoj ljubavi poklon za Valentinovo.

Pokloni Za Nju

1.            Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom

Sama činjenica da voljenoj osobi želite skinuti zvijezdu s neba lansira ovaj poklon u sam vrh romantičnih poklona. Nazovite zvijezdu na nebu njenim/njegovim imenom i neka Vaša ljubav treperi na nebu zauvijek.

2.            Broken heart – izgravirani privjesak za ključeve

Ključ sreće je zaljubljeno srce. Zato ako ste našli svoju goru polovicu poklonite mu/joj polovicu srca izgraviranog s njegovim/njezinim imenom i neka se odmah zna kome Vaše srce pripada.

3.            Buket ruža u luksuznoj kutiji

Recite svojoj dragoj Hvala, Volim te ili Molim te... cvijećem i budite sigurni da će Ona procvijetati od sreće.

4.            Puzzle od vaše zajedničke slike, kugla sa srcima i Vašom fotografijom ili narukvica od Vaših fotografija

Slika govori 1000 riječi zato da ne biste morali puno pričati poklonite svojoj ljubavi personalizirani poklon napravljen od Vaših slika i ostavite je bez riječi.

5.            Personalizirani retro poster

Retro strip poster personaliziran s Vašim imenima i osobnom porukom ne samo da će biti cool ukras u stanu već i podsjetnik da ste vi glavni junaci ljubavne priče koja traje zauvijek.

Pokloni za Njega

1.            Personalizirani viski, vino ili šampanjac s porukom na etiketi

Najdražem muškarcu u svom životu darujte njegovo omiljeno piše s Vašom osobnom porukom na etiketi i nazdravite zajedno svojoj ljubavi.

2.            Moja parcela na Mjesecu

                Volim te do Mjeseca i nazad ne mora više biti samo fraza. Poklonite svojoj ljubavi vlastitu parcelu na Mjesecu i dokažite da držite svoja obećanja.

3.            Bilo Valentinovo ili ne svog dragog ćete uvijek razveseliti seksi poklonom. Zato predlažemo Zvonce – Ring for seks, krznene lisice, kama sutra karte, kama sutra čaše ili seksi kriglu za pivo da vas se uvijek sjeti čak i dok uživa u omiljenom pivu.

4.            Glupo Valentinovo – personalizirana čokolada

Većina muškaraca misli da je Valentinovo glupo, ali im je jednostavno kasnije preskupo da ne kupe ništa svojoj dragoj, zato mu pokažite da ga razumijete i darujte vi njemu glupu čokoladu. Zasladiti život mu možete i čokoladom u obliku iPhona ili pive.  

5.            Najbolji poklon ste Vi

Bez obzira na prigodu najbolji poklon svom dragom ste uvijek upravo Vi sami. Zato se zapakirajte u crvenu satensku mašnu ili nabacite slatke seksi tange i neka mu ovo Valentinovo zaista bude nezaboravno.


www.poklonime.hr

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox