TOP poslodavci za 2018. godinu

Lista Top Poslodavaca Partnera objavljuje se od 2008. godine i predstavlja organizacije s najvećim brojem ukupno ostvarenih bodova.


Tvrtka Selectio proglasila je listu TOP poslodavaca u 2018. godini.

Prilikom neovisne sveobuhvatne analize sustava upravljanja zaposlenicima za stjecanje Certifikata Poslodavac Partner, stručnjaci u upravljanju ljudskim potencijalima najbolje su ocijenili sljedeće tvrtke: 

  • Zagrebačka pivovara
  • Erste&Steiermärkische Bank
  • Pliva Hrvatska
  • Sandoz
  • Coca-Cola HBC Hrvatska
  • Hrvatski Telekom

Zagrebačka pivovara najbolji je Poslodavac Partner u 2018. godini s ostvarenih impresivnih 99% ukupno mogućih bodova u postupku certificiranja, Erste&Steiermärkische Bank nalazi se na drugom mjestu među ponosnim dobitnicima, treće mjesto dijele Pliva Hrvatska i Sandoz, dok se na petom mjestu nalaze Coca-Cola HBC Hrvatska i Hrvatski Telekom.

Projekt Poslodavac Partner pokrenut je 2005. godine s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima te je do sada u njemu sudjelovalo više od 95 organizacija. Certifikat Poslodavac Partner je priznanje koje se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima u pet glavnih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima. HR procese ocjenjuje neovisan tročlani tim sastavljen od vodećih stručnjaka u ljudskim resursima. Kako bi zadovoljila standarde Certifikata, kompanija mora ostvariti najmanje 75% ukupnih mogućih bodova i barem 70% bodova u svakom od pet područja.

Lista Top Poslodavaca Partnera objavljuje se od 2008. godine i predstavlja organizacije s najvećim brojem ukupno ostvarenih bodova. One strateški upravljaju zaposlenicima, imaju transparentan proces zapošljavanja, mjere radni učinak zaposlenika i nagrađuju ostvarenje rezultata, ulažu u razvoj zaposlenika, potiču dvosmjernu komunikaciju sa zaposlenicima kroz različite kanale te posebnu pozornost posvećuju brizi za zaposlenike i razvijanju različitih programa za pospješivanje njihovog zdravlja, prevenciju stresa i bolje balansiranje privatnog i poslovnog života.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox