Traži se najbolja mobilna aplikacija za kupovinu

Foto: Poslovni savjetnik

MasterCard lansira novo natjecanje za najbolje mobilne aplikacije za kupovinu u devet zemalja centralne i istočne Europe, Rusiji i Turskoj. Ova nova i jedinstvena inicijativa nagradit će vrhunske izvođače i pokazati najinovativnije aplikacije na području mobilne kupovine.

Devet zemalja sudjelovat će u ovom natjecanju 2013: Češka, Hrvatska, Mađarska, Poljska, Slovačka, Slovenija, Rumunjska, Rusija i Turska. Natjecanje MasterCard Mobile Shopping Application Awards prepoznat će najbolje mobilne aplikacije koje korisnicima dopuštaju pretraživanje i, opcionalno, kupovinu proizvoda i usluga. Mobilne aplikacije koje su već dostupne na službenim jezicima 9 zemalja koje sudjeluju mogu ući u natjecanje, a moraju biti dostupne na nekim od sljedećih platforma: iOs, Android ili Windows Phone.

Aplikacije će biti ocjenjivane i odabrane od strane neovisnog, internacionalnog žirija sastavljenog od renomiranih stručnjaka na području tehnologije iz zemalja koje sudjeluju. Dodatne informacije o natjecateljima, kao i kriterije prema kojima se biraju najbolje aplikacije možete pronaći na sljedećoj internet stranici:http://mmsaa.mastercard.com/

Top tri aplikacije u 9 zemalja koje sudjeluju, kao i top tri aplikacije na svakom pojedinom tržištu bit će nagrađene trofejem, certifikatom i pravom na korištenje titule ‘Winner of MasterCard Mobile Shopping Application Awards 2013’ i loga u komuniciranju tijekom jedne godine. Pobjednik će biti objavljen u prvom kvartalu 2013.

Bella Stavchansky, predsjednica divizije brzorastućih europskih tržišta, kompanije MasterCard Europe komentirala je: Regija brzorastućih europskih tržišta je predvodnik na području inovacija i usvajanja novih tehnologija. MasterCard Mobile Shopping Application Awards je odličan način za priznavanjem impresivnih radova koji pomaže da mobilna kupovina bude lakša svima. Oduševljena sam što će natjecanje 2013. obuhvatiti 9 uzbudljivih i različitih zemalja te ohrabriti tvorce aplikacija da sudjeluju u ovom natjecanju koje će osigurati jedinstveni uvid za potrošače, kao i za industriju plaćanja i maloprodaje.

Tvorci aplikacija mogu ući u natjecanje ispunjavanjem prijavnice koju treba poslati organizatorima e-mailom na mmsaa@localtime.hu, od 5. prosinca 2012. do 10. siječnja 2013. Više informacija i kompletni uvjeti i odredbe dostupni su na web stranici natjecanja: http://mmsaa.mastercard.com/(PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox