Tvitove s debate u SAD-u prenositi će hrvatski Wall of Tweets

Hrvatski proizvod za prenošenje tvitova koristiti će se u debati američkih predsjedničkih izbora. Wall of Tweet već su koristili Toyota i Svjetski gospodarski forum.

Wall of Tweets je proizvod hrvatske agencije UX Passion, a na prvoj debati američkih predsjedničkih izbora bit će službena platforma na kojoj će se prenositi svi tvitovi, rekao je direktor UX Passiona Vibor Cipan. Debata između Baracka Obame i Mitta Romneya bit će na Sveučilištu u Coloradu 3. listopada, piše Netokracija

Cipan nije krio oduševljenje: Nemalo sam se iznenadio iako smo već imali klijente visokog profila poput World Economic Foruma i središnje TV debate u Davosu, uvijek je lijepo doživjeti onaj doživljaj da si sa svojom ekipom napravio još jedan korak naprijed i podigao ljestvicu. Kad ti se javi ekipa ovakvog profila i kaže da žele “best social media wall solution in the world” i tebe povežu s time, malo je reći da budeš ponosan i ispunjen. Ovo je golemo hvala svima u ekipi koja je žrtvovala sate u suludo vrijeme da bi svim našim klijentima iz cijelog svijeta donijela komadić tog odličnog Wall of Tweets iskustva. Ne mogu biti sretniji i zahvalniji cijeloj UX Passion ekipi, ovo je priznanje svima njima!

Inače Wall of Tweets će se koristiti i na GOAP konferenciji u Zagrebu. (HT)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox