Tvrtka Herbalife dobila priznanje za upravljanje ljudskim resursima

Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima tvrtke SELECTIO, po treći je put dodijeljen tvrtki Herbalife. Najbolje rezultate kompanija je postigla u područjima vezanim za upravljanje učinkom i odnos prema zaposlenicima, među ostalim, na temelju kvalitetnog sustava procjene radnog učinka, uspješno postavljenih procesa interne komunikacije te različitih mogućnosti fleksibilnih radnih aranžmana zaposlenika.


Certifikacijski tim pohvalio je napore koje Herbalife ulaže i u poticanje i prihvaćanje različitosti na radnom mjestu te sprječavanje diskriminacije. Herbalife teži stvaranju okruženja u kojem se svi zaposlenici mogu razvijati bez obzira na spol, etničku pripadnost, kulturu, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Njihovi zaposlenici također mogu potpuno slobodno davati sugestije za unaprjeđenje poslovanja, a kroz program prepoznavanja posebno uspješnih i predanih zaposlenika Stars, tijekom 2019. godine 35 je nagrada dodijeljeno zaposlenicima u Hrvatskoj.

Tvrtka Herbalife tijekom certifikacijskog procesa istaknula se i svojim programima društveno odgovornog poslovanja. U 2019. godini Herbalife je uveo novu politiku kojom podupire zaposlenike koji žele volontirati u zajednici. Svi zaposlenici koji se za to odluče, dobivaju dva plaćena radna dana namijenjena volontiranju te mogu samostalno odabrati dobrotvornu organizaciju koju žele podržati. Uz to, Herbalife već dugi niz godina, kroz zakladu Herbalife Nutrition i program Casa Herbalife, surađuje s organizacijama koje pomažu osigurati zdrave i hranjive obroke djeci diljem svijeta.

Goran Nikolić, Generalni direktor za Jugoistočnu Europu, primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Iznimno smo počašćeni što smo iznova prepoznati zbog svojih naprednih praksi u upravljanju ljudskim resursima. Osim što su naši napori i inicijative u upravljanju ljudskim resursima prepoznati od strane struke, posebno nas veseli što one potiču naše zaposlenike da budu više uključeni, osjećaju se više vrednovanima te oslobode svoj istinski potencijal. Herbalife nudi niz mogućnosti za poslovni, ali i osobni razvoj i napredovanje, a naši zaposlenici to zaista koriste na najbolji mogući način. Ponosan sam na svakoga od njih i ovim putem im se želim zahvaliti za njihovu predanost, marljivost i svakodnevnu neupitnu podršku koju pružaju našim Nezavisnim Članovima.“  istaknuo je Goran Nikolić, Generalni direktor za Jugoistočnu Europu.

Trenutno je 56 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox