U Adrisu posao našlo 12 pripravnika

Zapošljavanjem 12 pripravnika koji su odradili jednogodišnji pripravnički staž u tvrtkama u sastavu Adris grupe, zaključen je prvi ciklus jedinstvenog projekta Budućnost u Adrisu. Pripravnici, odnosno sada zaposlenici Adrisa, sastali su se danas s predsjednikom Uprave Adris grupe, mr. Antom Vlahovićem.

Temelj uspjeha naše kompanije su ljudi. Sustav je to s dugogodišnjom tradicijom koji počiva na izvrsnosti i znanju, a najveća je vrednota privrženost kompaniji. Moja je zadaća, kao predsjednika Uprave, čuvati vas od prosječnosti. Vaša je pak obveza fokusirati se na rad i poticati povjerenje u sustav koji je uvijek nudio nadu.“, rekao je Vlahović obraćajući se mladim stručnjacima, budućim liderima Adris grupe. 

Između više od 800 prijavljenih kandidata različitih zvanja, na temelju vrlo strogog natječajnog postupka i testiranja koje su proveli ugledni hrvatski stručnjaci ljudskih potencijala, u završni krug izabran je 41 kandidat. Povjerenstvo Adrisovih i vanjskih stručnjaka, na temelju dodatnih razgovora i izlaganja zadanih problemskih zadataka, izabralo je 21 pripravnika koji su odradili jednogodišnji plaćeni pripravnički staž pod stručnim mentorstvom Adrisovih stručnjaka. Najuspješniji među kojima je omogućeno zaposlenje, zasigurno će tijekom nekoliko godina od pripravnika postati novi posve osposobljeni Adrisovi menadžeri i tehnolozi, stručnjaci koji će pridonijeti daljnjem razvoju Adris grupe te jačanju njene konkurentnosti u novim globalnim tržišnim izazovima. 

Sa zapošljavanjem pripravnika, odnosno budućih mladih stručnjaka, Adris grupa će nastaviti i dalje, te će tako već tijekom ove godine biti raspisan novi natječaj projekta Budućnost u Adrisu.  (PS/JK) 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox