U Jastrebarskom se "mulja" s odvozom komunalnog otpada?

Grupa građana grada Jastrebarsko reagirala je na javni natječaj za dodjelu koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti – odvoz i sakupljanje komunalnog otpada, istaknuvši neispravnost provođenja tog natječaja, no iz Ureda gradonačelnika Jastrebarskog tvrde da je ponuđač odabran valjanim postupkom te da za njegov izbor nema spornih elemenata, piše poslovni.hr.

 

Građani tvrde kako Eko-Flor Plus, tvrtka odabrana na natječaju, nije zadovoljila sve uvjete jer u vrijeme dodjele ima utvrđen dug u poreznoj upravi od preko milijun kuna, zbog čega nije mogla dobiti predmetnu koncesiju, a napominju i da je ta tvrtka financirala kampanju sadašnjeg gradonačelnika Mihaela Zmajlovića i njegovih zamjenika.

Ured to naravno odbacuje podsjećajući da su gradonačelnik Zmajlović i njegovi zamjenici Zvonimir Novosel i Stipe Bučar "jedini u zakonskom roku nadležnom Izbornom povjerenstvu dostavili završno izvješće o izvorima i visini sredstava za promidžbu za lokalne izbore 2009. godine iz kojega je to vidljivo, a isto je u skladu sa Zakonom i javno objavljeno", piše poslovni.hr. (MJ)

 

Izvor: www.poslovni.hr

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox