U petak se održava jubilarna 10. Nacionalna konferencija tajnica!

Deset godina za redom Poslovni savjetnik organizira najveću edukativnu, poslovnu konferenciju za poslovne tajnice/ike, voditelje ureda i administrativne djelatnike koja će se ove godine održati 16.2.2018. u zagrebačkom hotelu Antunović.


U sklopu Nacionalne konferencije održat će se i proglašenje NajTajnica.hr za 2018. godinu u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije. Program poslovne konferencije možete vidjeti na linku.

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje dvaju stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/ik više nije „samo“ osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine.

Upravo Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

Sponzori ovogodišnje konferncije su Croatia airlines, Body Creator i Metalac. 

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača a to su Bruno Šimleša, Kamilo Antolović, Marko Alerić, Marija Novak Ištok, Matej Sakoman i Gordana Kadoić.

Voditelj programa je poznati fitness trener i promotor zdravog načina života Mario Valentić.

5 VAŽNIH RAZLOGA ZAŠTO BISTE TREBALI SUDJELOVATI NA OVOJ POSLOVNOJ KONFERENCIJI

1. Budite barem jedan dan u godini izvan svog ureda i učinite nešto za svoj profesionalni razvoj!
2. Obnovite poslovne kontakte, razmijenite iskustva i informacije s kolegama iz struke!
3. Usvojite nova znanja od strane vrhunskih stručnjaka iz prakse, znanja koja će Vam pomoći da postižete bolje poslovne rezultate!
4. Svečanost i dodjela nagrada NajTajnica.hr 2018.
5. Vratite se na posao s osjećajem da ste učinili nešto za sebe, a onda i za svoj posao!

Prijaviti se možete putem e-maila: info@poslovni-savjetnik.com.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox