U PRIPREMI: 500 sudionika na Savjetovanju o zakonskom poslovanju udruga

Na savjetovanju se očekuje 500 sudionika koji su potvrdili svoj dolazak, predsjednika/ica udruga i drugih odgovornih osoba iz udruga

POPUNJENO!

Časopis Udruga.hr 22.5.2014. godine u zagrebačkom hotelu Westin (Kristalna dvorana) s početkom u 16.30 sati organizira edukativno savjetovanje za predsjednice/ke udruga i druge odgovorne osobe u udrugama. Cilj savjetovanja je educirati osobe koje djeluju u udrugama kako bi zakonski što točnije vodili svoje udruge. Svoj dolazak potvrdilo je 500 sudionika.

Predavanja su koncipirana kao čitav niz aktualnih pitanja i odgovora iz područja poreza i prava u poslovanju udruga, a sve ciljem kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje udruga. Predavači su glavni urednik časopisa Udruga.hr Igor Milinović, porezni stručnjak, Božo Prelević, pravni stručnjak, Mato Majstorović i Marija Butković, pravni stručnjaci, autori časopisa Udruga.hr. Savjetovanje će otvoriti Sandra Mihelčić, direktorica tvrtke izdavača časopisa Udruga.hr.

Sponzor Savjetovanja je Hypo Alpe-Adria-Bank, službena voda na Savjetovanju je Aquaviva.

Za pretplatnike časopisa Udruga.hr ulaz je BESPLATAN (za maksimalno dvije osobe iz udruge), ukoliko niste pretplatnik, na časopis Udruga.hr možete se pretplatiti putem linka:

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-casopisa-udrugahr

 

 

Kako se prijaviti na Savjetovanje o zakonskom poslovanju udruga (izaberite JEDAN način)?

on line obrascem

Najbrži način je ispuniti on line obrazac na poveznici www.udruga.hr/savjetovanje

e-mailom

Svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese savjetovanje@udruga.hr (molimo u e-mailu pošaljite sljedeće podatke - naziv udruge, OIB udruge, e-mail adresu, broj vašeg pretplatničkog pina koji se nalazi na računa za uplaćenu pretplatu, imena dvije osobe isključivo iz vaše udruge koje će doći na savjetovanje).

telefonom

Pozivom na broj telefona 01/3690 838 možete rezervirati svoje mjesto (ostavite sljedeće podatke - točan naziv udruge, OIB udruge, e-mail adresu ako je imate, broj vašeg pretplatničkog pina koji se nalazi na računu za pretplatu, imena najviše dvije osobe isključivo iz vaše udruge koje će doći na savjetovanje)

poštom ili fax-om

Ispunite donju prijavnicu i pošaljite na adresu: Centar za management i savjetovanje, 1. Gajnički vidikovac 5, 10000 Zagreb ili na broj faxa - 01/4921 743 

Više informacija možete dobiti na telefon: 01/49 21 742, svakim radnim danom od 8.30 do 16 sati.

Sponzor savjetovanja:

 


 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox