U Termama Laško otvoren najnoviji Ayurveda centar u regiji

Zbog sve većeg zanimanja potrošača za savjete o načelima zdravoga života te popularnosti ayurvede u suvremenom društvu i njezinih dobrobiti, Terme Laško ponudu su obogatile otvaranjem Ayurveda centra.

Ayurveda je drevna medicinska znanost koja se razvila u Indiji i koja jasno definira načina za očuvanje zdravlja i liječenje bolesti terapijama, masažama, biljnim lijekovima, pravilnom prehranom i tjelesnom vježbom.

Projekt Ayurveda centra realiziran je u suradnji s Veda Wellness and Hospitalities iz Kerale u Indiji, koja je ujedno kolijevka i centar svjetske ayurvede. Predstavnici Termi Laško izrazili su osobito zadovoljstvo suradnjom te istaknuli kako je Ayurveda centar Laško jedini centar u Sloveniji u kojem masaže obavljaju certificirani i profesionalni terapeuti.

Gostima je na raspolaganju cjelovita usluga: ayurvedske wellness usluge, program boravka s uključenim cjelovitim pristupom utemeljenim na načelima ayurvede te ugostiteljska ponuda uz radionice po načelima ayurvede. Različite tretmane ayurvede izvode specijalisti: iskusni indijski terapeuti, trener joge i kuhar iz tvrtke Veda iz Indije. A da ayurveda nisu samo tretmani vezan za njegu lica i tijela, svjedoči i podatak da tim prevodi dr. C.S. Ajith  – B.A.M.S, ajurvedski liječnik čije školovanje traje 5 godina.

Uz liječnika, tim čine ayurvedski indijski terapeuti John C. Ninan, K.S. Satheesh Kumari i terapeutkinje Somiya Antony i Soniya John, koji su bili prisutni na otvaranju Centra. Uzvanicima je raspolaganju za upite o ayurvedskoj prehrani bio i ayurveda chef K.C. Soni, a umijeće yoge demonstrirao je yoga master aB. Pratheep. Svi tretmani u Ayurveda centru Laško temelje se na tradicionalnim metodama ayurvede, individualnom pristupu i cjelovitom tretiranju pojedinca. (PS/HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox