Uklanja toksine i štiti organizam

Tvrtka Marti Farm je u Poliklinici Šlaj-Anić 7. svibnja 2014. obilježila dvije godine prisustva medicinskog proizvoda Enterosgel na hrvatskom tržištu te bilježi sve veći broj zadovoljnih korisnika. Prezentaciju i podsjećanje na medicinski proizvod Enterosgel vodile su dermatologinja, dr. Jelena Meštrović Štefekov, voditeljica spomenute dermatološke djelatnosti Poliklinike Šlaj-Anić te poznata nutricionistkinja doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender.

„Izuzetno mi je drago što je tvrtka Marti Farm omogućila da Enterosgel, nakon uspjeha na tržištima Europe i Amerike, bude već dvije godine dostupan i uspješan i u Hrvatskoj te ima velik broj zadovoljnih korisnika, a posebno nam je značajna podrška liječnika i magistara farmacije koji su prepoznali kvalitetu Enterosgela i širinu njegove primjene“, tijekom predstavljanja istaknula je direktorica tvrtke Marti Farm dr. Martina Diminić Smetiško.

Djelotvornost Enterosgela je dokazana u brojnim kliničkim ispitivanjima od kojih je prvo započeto 1982. godine te nam je velika čast da se i u Hrvatskoj odvijaju dva klinička ispitivanja, jedno na Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ kod djece od 6-36 mjeseci s rotavirusnim infekcijama, a drugo u Klinici za ženske bolesti KBC-a Zagreb, na odjelu za Ginekološku onkologiju, kod žena na radioterapiji zbog raka vrata maternice ili endometrija, da bi se pokazalo hrvatsko iskustvo u sprječavanju vrlo neugodnih nuspojava zračenja trbušne šupljine.

Ukupan broj sudionika u kliničkim studijama do danas je veći od 21 000! Na temelju tih ispitivanja objavljeno je 395 stručnih radova i publikacija.

Od tih radova nastale su 42 doktorske disertacije, 57 kliničkih izvještaja, 273 znanstvena članka te su na temelju tih radova napravljene 23 smjernice za liječenje različitih bolesti.

Brojnim kliničkim ispitivanjima te dugogodišnjim praćenjem sigurnosti medicinskog proizvoda Enterosgel dokazano je da nema nuspojava i da je rizik povezan s upotrebom medicinskog proizvoda Enterosgel zbog toga ocijenjen kao beznačajan (manji od 1:1000000) te da je potpuno siguran I može se primjenjivati u svim životnim dobima, uključivo i kod vrlo male djece ili trudnica, s čime se malo medicinskih proizvoda ili lijekova može podičiti.

Također, u Europi se godišnje prodaje oko 100 milijuna pojedinačnih doza medicinskog proizvoda Enterosgel godišnje te je većina pacijenata ocijenila Enterosgel kao vrlo koristan i djelotvoran medicinski proizvod koji bi se trebao naći u svakoj kućnoj ljekarni!

O poliklinici Šlaj-Anić


Poliklinika Šlaj-Anić jedna je od najmodernije opremljenih poliklinika u Republici Hrvatskoj. Na preko 1000 m² nalazi se devet kompletno opremljenih zubnih ordinacija te operacijska sala u kojima pruža vrhunske usluge iz svih grana stomatologije. Osim dentalne medicine poliklinika nudi i dermatovenerološke usluge u tri najsuvremenije opremljene ordinacije.

O Enterosgelu

ENTEROSGEL je jedinstveni selektivni enterosorbent nove generacije, koji čisti organizam od toksičnih tvari. Djeluje kao "pametna" spužva: ne uklanja organizmu potrebne tvari poput vitamina i minerala, već samo tvari srednje molekularne mase - toksine, patogene bakterije i viruse, alergene i štetne produkte metabolizma. Potpuno je siguran i neškodljiv za sve dobne skupine.

ENTEROSGEL je preporučljivo koristiti kod:

Kožnih bolesti te kožnih alergija (atopijski dermatitis, urtikarije), problematične kože

• Akutnih i kroničnih proljeva te ostalih probavnih smetnji (iritabilni sindrom crijeva, upalne bolesti crijeva);

• Trovanja hranom te alergija na hranu;

• Poremećaja u ravnoteži crijevne mikroflore (npr. smetnje zbog upotrebe antibiotika);

• Kao detoksikacijsko sredstvo;

• Mamurluka, jer uklanja alkohol iz tijela;

Kako djeluje ENTEROSGEL?

• Enterosgel kao “pametna” spužva iz organizma uklanja isključivo toksine, patogene bakterije, viruse i štetne produkte ljudskog metabolizma, ali ne i hranjive tvari.

• Normalizira normalnu crijevnu mikrofloru i ubrzava regeneraciju sluznice.

• Pospješuje jačanje imuniteta.

• Sluznica probavnog sustava ne apsorbira ENTEROSGEL te se on u roku od 7-8 sati prirodnim putem eliminira iz organizma.


Enterosgel je gel za oralnu upotrebu, uzima se s tekućinom, može se pronaći u svim ljekarnama te odnedavno i u web shopu www.enterosgel.hr. (PS/Z.R.)

Doznajte više na www. enterosgel.hr


Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox