UM Zagreb najefikasnija medijska agencija u Hrvatskoj

Na Danima komunikacija agencija UM Zagreb dobila je čak četiri prestižne nagrade – nagradu Grand Prix te dvije zlatne i jednu srebrnu Effie nagradu.


Nagrada Effie najbolji je pokazatelj efikasnosti kampanje koja se oglašivačima i agencijama za tržišne komunikacije dodjeljuje po kriterijima kreativnosti, strategije te ostvarenih tržišnih rezultata. Najznačajniju nagradu Grand Prix, kao i zlatni Effie, UM Zagreb dobio je kao medijska agencija Zagrebačke pivovare na kampanji „Žuja je zakon“ u kategoriji „dugoročna efikasnost“ (2015.-2017.)

Zahvalio bih se agencijama BBDO, UM Zagreb, Degordian i Pragma te svima unutar naše tvrtke koji su doprinijeli ovom uspjehu, jer bez timskog rada svih uključenih strana ovakvi uspjesi ne bi mogli biti mogući“, riječi su Ivana Šuvara, direktora marketinga i izvrsnosti brendova u Zagrebačkoj pivovari.

Osim za kampanju „Žuja je zakon“, Zagrebačka pivovara i UM Zagreb nagrađeni su za još dvije kampanje - zlatnim Effijem za kampanju „Budi hrabar – počeši s razlogom“ i srebrnim Effijem za kampanju „Mame i tate su zakon“.

Zadovoljstvo je biti dio tima koji je sudjelovao u realizaciji svih nagrađenih kampanja u protekle tri godine koje i čine okosnicu ovogodišnjeg Grand Prixa. Uz iskazano povjerenje klijenta Zagrebačke pivovare, sve agencije su se pokazale kao vrhunski znalci u kreativnosti i strateškom planiranju što je na kraju i pridonijelo izvrsnim tržišnim rezultatima klijenta. Svima čestitke na trudu i postignutom uspjehu, a posebna zahvala kolegama UM Zagreb koji su doprinijeli da se s tri osvojena Grand Prixa zaredom UM prometne u vodeću medijsku agenciju na našem tržištu“, izjavio je Goran Brkić, voditelj agencijskog tima UM Zagreb za Zagrebačku pivovaru.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox