United Grupa imenovala Quiquea Vivasa za novog potpredsjednika za marketing

United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski operator u jugoistočnoj Europi, u okviru koje u Hrvatskoj posluje telekom operater Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, kao i portal dnevnik.hr objavila je imenovanje Quiquea Vivasa potpredsjednikom Grupe za marketing, a funkciju će preuzeti od 20. prosinca 2022.


Quique Vivas u svojoj novoj ulozi naslijedit će Victoriyju Boklag koja je od 2013. uspješno obavljala funkciju potpredsjednice Grupe za marketing i medije. Gđa. Boklag sada će se kao izvršna direktorica Grupe fokusirati na dodatno osnaživanje pozicije vodeće telekomunikacijske i medijske tvrtke u jugoistočnoj Europi, uz istovremeno upravljanje njenim strateškim rastom.

Drago mi je da mogu zaželjeti dobrodošlicu Quiqueu Vivasu u United Grupu. On će biti odgovoran za komercijalnu strategiju usmjerenu na rezidencijalne i poslovne korisnike s fokusom na pokretanje snažnog komercijalnog zamaha Grupe na svih osam tržišta na kojima poslujemo. Kroz rad s inovativnim proizvodima, novim tehnologijama i ambicioznim brendovima, Quique će dodatno unaprijediti našu usmjerenost na korisnike u središtu poslovanja, izjavila je izvršna direktorica United Grupe Victoriya Boklag.

Quique je iskusni profesionalac s preko 17 godina iskustva u telekomunikacijskoj industriji. Njegov rad u industriji obilježili su impresivni rezultati, a tijekom godina radio je na različitim tržištima i rukovodećim pozicijama za marketing, prodaju, digitalnu strategiju, brend, operacije, strategiju mobilnih i fiksnih mreža i televizijske usluge u segmentu privatnih i poslovnih korisnika. Njegovi profesionalni uspjesi uključuju i važnu ulogu u promociji Vodafone Grupe kao pružatelja integriranih telekomunikacijskih usluga, kao i u digitalnoj transformaciji njenog komercijalnog poslovanja. Također je obnašao funkcije komercijalnog direktora zaduženog za strategiju u tvrtki Vodafone Češka te direktora marketinga i člana izvršnog odbora tvrtke Vodafone Grčka.

Imenovanje Quiquea novim potpredsjednikom za marketing sljedeći je korak u budućim uspjesima United Grupe. PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox