Usred vožnje izašao iz vlaka

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Punih 90 minuta nepotrebno smo stajali u vlaku u Hrvatskom Leskovcu jer je strojovođa odbio voziti vlak jer mu je završila smjena.

Izašao je iz vlaka, a mi smo ostali čekati novog strojovođu, ispričao nam je jedan od putnika koji su jučer putovali vlakom iz Karlovca koji je neobjašnjivo zapeo u Hrvatskom Leskovcu.

Putnicima je prvo vlak kasnio 20 minuta u Karlovcu, a kada su napokon krenuli prema Zagrebu, stali su u Hrvatskom Leskovcu.

I nisu se otamo micali 90 minuta, polovicu tog vremena nisu znali što se događa. Kada je došao novi strojovođa, krenuli su, a vlak je u Zagreb stigao s pune 124 minute kašnjenja, prenosi jutarnji.hr.

Nismo znali što se događa. Nismo znali jesmo li stali zbog vremenskih neprilika ili kvara. Tek je onda do nas došao kondukter koji nam je rekao da je strojovođa odbio dalje voziti vlak jer mu je završila smjena,  dodao je putnik.

Mladi putnik nije jedini koji je zaprepašten tim potezom. Već nekoliko dana vlakovi kasne, ali ovo je zaista katastrofa, ispričali su. (sh)

 

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox