Valentinovo u Termama Tuhelj

Svake godine postavlja se isto pitanje: „Što pokloniti i kako da baš ovo Valentinovo bude posebno?“ U Termama Tuhelj pripremili su nekoliko prijedloga koji Vas neće ostaviti ravnodušnim. Poklonite voljenoj osobi dobar osjećaj i romantične trenutke koje ćete poželjeti ponoviti više puta kroz godinu.

Valentinovski paket u hotelu Well**** ove godine nikada nije bio povoljniji. Uživajte u zajedničkim trenutcima uz romantičnu večeru i posebna wellness iznenađenja gdje druga osoba ostvaruje 50% popusta. U wellness centru pripremili su nekoliko ljubavnih paketa u kojima će gosti moći uživati u čokoladnim masažama u dvoje, posebnim trenutcima uz pjenušac i svijeće u privatnoj spa prostoriji ili romantičnim masažama i uživanju u Svijetu sauna. Cijene paketa za dvije osobe kreću se od 554,00 kn.

 

 

Nakon spa opuštanja i romantičnih sanjarenje u dvoje, uputite se u restoran Dvorac Mihanović gdje ćete na samo Valentinovo moći uživati u pravoj ljubavnoj atmosferi...večera u 4 slijeda po cijeni od 120,00 kn. Očarat će Vas romantična atmosfera uz čaroliju okusa i mirisa na tanjuru. Mislimo da smo riješili Vašu nedoumicu oko proslave Valentinovog, zar ne?  

Sve dodatne informacije oko posebnim valentinovskih paketa možete dobiti na broj telefona 049/203 000. PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox