Važna obavijest za građane grada Zagreba

Svi koji su primili prvu dozu cjepiva na punktu Zagrebački velesajam, naručeni su za cijepljenje drugom dozom


Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ obavještava sve građane grada Zagreba koji su cijepljeni prvom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19 na punktu za cijepljenje Zagrebački velesajam da su tamo naručeni i za cijepljenje drugom dozom. Pritom je termin cijepljenja drugom dozom definiran u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Točan termin za cijepljenje drugom dozom na Velesajmu građani mogu provjeriti putem:

  • sustava e-Građani,
  • pozivom na besplatni broj 0800 8804 ili
  • preko odabranog liječnika obiteljske medicine.

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ također napominje kako je cijepljenje drugom dozom na punktu za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu, organizirano ISKLJUČIVO za osobe koje su na tom punktu primile i prvu dozu cjepiva. Osobe bez termina narudžbe neće biti cijepljenje zbog ograničenja organizacijskih kapaciteta.

Uz to, građanima se upućuje molba da se strogo pridržavaju termina narudžbe radi izbjegavanja nepotrebne gužve i u svrhu dosljednijeg pridržavanja epidemioloških mjera i preporuka. Sukladno tome, na cijepljenje je dovoljno doći pet minuta ranije. Također se jasno apelira na održavanje propisanog fizičkog razmaka prilikom čekanja u redu na cijepljenje s ciljem zaštite zdravlja svih prisutnih. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox