Vip veleslalomska utrka: Ajmo novinari, pokažite i vi što znate

Vip organizira veleslalomsku utrku za novinare u utorak, 25.1.2011. na Crvenom spustu na Sljemenu. Mislite da ste dorasli ovom izazovu? Prijavite se! 

 

Nastupiti mogu sve uredno prijavljene ekipe koje potvrde svoj dolazak najkasnije do 21. siječnja 2011., do 16 sati na medek@media-val.hr.  

Svaka ekipa mora biti sastavljena od dvoje natjecatelja (bez obzira na spol). Sudionici su dužni sami osigurati opremu u kojoj će nastupiti kao i prijevoz do Sljemena.

Vipnet osigurava postavljanje staze, službeno mjerenje vremena te ski karte za sve sudionike. Vozit će se veleslalomska utrka na desnoj strani crvenog spusta, od filtera pa do kraja slalomske livade, i to tako da svaki od članova ekipe vozi jednu vožnju. Zbroj njihovih vremena dat će ukupno vrijeme, a ekipa koja je u najkraćem vremenu završila obje vožnje bit će proglašena pobjedničkom. Natjecatelju koji ne završi natjecanje (pad, promašena vrata i sl.) pripisuje se najslabije ukupno vrijeme i jedna dodatna sekunda. Ukoliko nijedan natjecatelj određene ekipe ne završi utrku, ekipa je diskvalificirana.

Pobjedničke ekipe Vipnet će nagraditi prigodnim poklonima, dok je nakon utrke predviđen domjenak za sve natjecatelje u restoranu Vidikovac na Sljemenu. (PS/MJ)

 

RASPORED:

10.30-11.00 Okupljanje sudionika u restoranu Vidikovac, podjela startnih brojeva i ski karata

11.00-11.30 Zagrijavanje i pregled staze

12.00-13.00 Utrka

13.30-13.45 Proglašenje pobjednika

14.00-15.30 Druženje uz zakusku u restoranu Vidikovac

 

U slučaju nedovoljne količine snijega na stazi ili vremenskih neprilika utrka se otkazuje. Vipnet nije odgovoran za moguće ozljede sudionika ili oštećenja njihove sportske opreme koje izravno ili neizravno mogu proizaći kao rezultat natjecanja na veleslalomskoj utrci za novinare.


 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox